2777
2789

ژل بزن

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا اونوقت من از لپام بدم میاد دوست دارم لاغر شم

عضو اکیپ جذابای سایت😍💃💃💃                    اگه امضای منو میخونی باید بهت بگم تو یه آدم فوق العاده ای هستی🥲 لازم نیست قدرت خاصی داشته باشی همین که داری تو سخت ترین شرایط لبخند میزنی و دووم میاری یعنی فوق العاده‌ای😊         حالا بریم یه کاری کنیم، همین حالا پاشو برو کاری که خیلی وقته میخوای انجام بدی ولی عقب میندازی رو انجام بده، و کارایی انجام بده که حالتو خوب میکنن.         به پوستت برس💆🏻‍♀️ برقص💃 برای خودت برنامه ریزی داشته باش و فراموش نکن تو فوق العاده‌ای❤️

منم صورتم لاغره میگن جوانه گندم چاق می‌کنه صورتو ولی باید دایم بخوری

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
سیگار بکش👌🤌

سیگار که بدتر لاغر می‌کنه 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
روزی سه دفعه خوردن سیب زمینی ابپز +ترکیب موز و عصاره نارگیل

اینجوری وزن نمیره بالا

نه عزیزم وزن نمیره بالا اگه ورزشم داشته باشی

چون منم فقط میخوام صورتم چاق بشه