2777
2789

شوهرم دوبار خیانت کرده بهم در حد درد دل و یکم گرم و صمیمیت با همکاراش یکبار زن متاهل بود یکبارم دختر مجرد و هر دو بار بامن خیلی بد شده در حدی ک ب دیدنم اعصابش بهم می‌ریخت و منو تو خونه ی مامان بابام رها میکرد و خودش می‌رفت باهاش تا نصف شب چت میکرد عاشقانه نه ها تعریف مثلاً می‌گفت تو خیلی زرنگی و اینا همه ش کشش میداد و خب اینبارم درد دل کرده با یه همکار دیگش و بازم سرد شده با من 

خانما من افسردگی گرفتم دلم ب این مرد و این زندگی خوش نیست حقمه یا نه 

مشاوره و و پدرو مادرم میگن بهش اهمیت نده آخه چجوری وقتی تو کل روز ب من ی زنگم نمیزنه در حالی ک دایم در حاله مکالمه با همکار زنشه 

و سرد برخورد می‌کنه باهام و حوصله مو نداره 

چکار کنم تا روم تاثیر نذاره توروخدا کمکم کنید راهی بلدید بگید

چجو ی نمیزنی تو دهنش؟ چجوری میتونی اهمیت ندی؟ مگه میشه؟ من خودم ی آدمی ک دو سه بار شدیدا خیانت دیدم

هنوزم ک هنوزه گریه میکنم

چجوری اهمیت ندی؟ نمیشه همه حق ها با توعه یا آدمش کن یا ولش کن

لطفا لطفا لطفا لایک نکنید ممنونم💙

طلاق عزیزم طلاق راه دیگه ای به ذهنم نمیاد کاملا واضحههههه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاحالا فک کردی چرا با اونا درد دل میکنه ولی باتو ن

تاحالا شده سعی کنه باهات حرف بزنه بعد تو فقط بهش سرکوفت بزنی و احساساتشو له کنی؟

چون من دقیقا همین مشکلو با پارتنرم دارم و ترجیحم اینه با سگای ولگرد درد دل کنم ولی با اون ن

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151

این کاراش به خیانت ختم میشه دراخر

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....                                              حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم      https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656          

طلاق عزیزم طلاق راه دیگه ای به ذهنم نمیاد کاملا واضحههههه

نمی توانم بخاطر بچم خیلی خودشو خانوادش بی رحمن اصلا ب بچم رحم نمی کنند 

پدرمم بچمو نگه نمیداره

مجبورم بسازم

نمی توانم بخاطر بچم خیلی خودشو خانوادش بی رحمن اصلا ب بچم رحم نمی کنند پدرمم بچمو نگه نمیدارهمجبورم ...

الهی عزیزم 🥲🥲💔💔میدونم سختته ولی خودت رو با بچه ات سر گرم کن ببرش بیرون و...فک کنم خودتون دوتایید خیلی سخته خیلی ولی راهی نیست🥲🥲🥲

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
😐میدونی ک امکان داره آخرش ب چیزای بدتر از درد و دل ختم شه دیگه؟بعد با دونستن این موضوع میخای اهمیت ...

می‌دونم و خودمم آماده کردم میخام قوی بشم روم اثر نذاره نمی‌دونم چکار کنم تا تاثیر نذارع

الهی عزیزم 🥲🥲💔💔میدونم سختته ولی خودت رو با بچه ات سر گرم کن ببرش بیرون و...فک کنم خودتون دوتایید ...

بخدا بعضی روزا نایع خدمت ب بچه مو ندارم انقد افسردگیم سپیده و اظطرابمم شدیده

نمیدونم شاید اگه باهاش حرف بزنی بهترباشه...

یجوری باعث شو بفهمه چقد کارش زشته

مثلا بگو اگه منم برم با فلان پسر درد و دل کنم تو چ حسی بهت دست میده؟

بذاربفهمه توهم میتونی اماانجام نمیدی.شاید دست برداره