2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین🥺📷

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 25 پست
زخم و تمیز‌کن ببین‌ اوضاع پاش‌ چطوره، فکرکنم جدا‌نشده ناخن

یکم دستمال کشیدم انقد گازم میگیره جرعت ندارم نزدیک بشم 

میترسم بمیره حالم بده 😔

عکس جدید از زاویه نزدیکتره ببین 

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

عزیزم من دوتا عروس هلندی بزرگ کردم هنوزم دارمشوناگر ناخنش خیلی بلنده خودت کوتاه کن نیمتونی ببر مغازه ...

آره ناخناش خیلییی بلندن 

اونی که زخمی شده ناخنش فقط خم شده کامل کنده نشده ایرادی نداره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره ناخناش خیلییی بلندن اونی که زخمی شده ناخنش فقط خم شده کامل کنده نشده ایرادی نداره؟

خب براهمین گیر کرده یجا زخم شده حتما بچین

نه اخه ناخنش بکنی ک دردش میاد اگر اینجوری چسب زخم نزن تا خودش بیوفته

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

خب براهمین گیر کرده یجا زخم شده حتما بچیننه اخه ناخنش بکنی ک دردش میاد اگر اینجوری چسب زخم نزن تا خو ...

مرسی واقعا حالش بهتره الان 😍🙏🏼❤️

مرسی واقعا حالش بهتره الان 😍🙏🏼❤️

خواهش میکنم.خداروشکر😍

اسمش چیه؟

من کلاس نهم بودم داداشم یکی واس تولدم خرید بزرگش گردم با سرلاک یکسال بعدش پرید رفت☹️

دوسال پیش یکی دیگ گرفتم بزرگ کردم اسمش جوجوعه انقد حرف میزنه🤣😍

یکی دیگه هم خریدیم سرلاکی نبود که باهم جفت بشن اسم اونم اَلِس هست🥲 ولی جفت نمیشن نمیدونم چرااا

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

یکم دستمال کشیدم انقد گازم میگیره جرعت ندارم نزدیک بشم میترسم بمیره حالم بده 😔عکس جدید از زاویه نزد ...

دیدم‌ فداتشم نگران‌ نباش فقط حواست باشه عفونت نکنه باش،‌ چیزی‌ نیست زود خوب میشه،‌اگر میتونی چسب‌ زخم‌بزن، یه کوچولو هم رو زخمش پماد یا آنتی بیوتیک بریز 

تو رو خدا دیگه ب زور و تو حوله هم نگیرش، باهاش دوست شو بزار بهت اعتماد‌کنه 🥺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ببر ناخن هاش و هم کوتاه کنن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خواهش میکنم.خداروشکر😍اسمش چیه؟من کلاس نهم بودم داداشم یکی واس تولدم خرید بزرگش گردم با سرلاک یکسال ...

قربونت 🩷 راکی 😁

ایجاااانمممم 🥺😍برا من حرف نمیزنن دوتاشم نرن یکیش ساکته گهگداری یکمی سر صدا می‌کنه اینی که زخمی شده بود زیاد سر صدا می‌کنه بعضی وقتا 😂😅

عب نداره کم کم به هم عادت میکنن😂🤷🏼‍♀️

چشم عزیزم مرسی 😘💋

چشمات پرنور 😍🥰

قربونت 🩷 راکی 😁ایجاااانمممم 🥺😍برا من حرف نمیزنن دوتاشم نرن یکیش ساکته گهگداری یکمی سر صدا می‌کنه ...

اخی بامزه است اسمشش

خب اگر نر هستن بهشون یاد بده یاد میگیریننن