love_my5 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 333 عنوان بیاید عکس اینارو بزارم نظر بدید 107 بازدید | 26 پست دیروز خواهرم عکس دختراشو گذاشت و همه گفتن سمت چپیه الان از نظر شما کدوم خوشگل تره امروز | 13:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قهوه_گانودرما عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 2059 انگار شبیه همن و سمت چپی بهتر نشون دادا میشه شاید بخاطر مدل موهاش صورتش بازتر شده دعای نی نی سایتیا برام گیرا بوده معمولا ، با دلای پاکتون دعا کنید برام شوهرم بیاد سمتم و زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔
love_my5 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 333 انگار شبیه همن و سمت چپی بهتر نشون دادا میشه شاید بخاطر مدل موهاش صورتش بازتر شده اوهوم
viva_la_viida عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 7452 چپی منظورت اونیه ک موهاش بافته؟ اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
love_my5 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 333 چه فرقی داره هر دو خوشگلن نمیدونم خودم اون راستیو بیشتر دوست دارممم🤣😍
viva_la_viida عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 7452 ارع خب ببین چپیه برا این بهتر بنظر میرسه چون انگار سلیطه نیست و یه دختر بی سرو زبون ارومهولی اونیکی انگار ازین سلیطه های لاشیه ک هژارتا دوس پسر داره 🤣🤣زیاد به دل نمیشینه( بنظرم بخاطر مدل موها و ارایششه )ولی از لحاظ خوشگلی موچتریه خوشگلتره اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
viva_la_viida عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 7452 نمیدونم خودم اون راستیو بیشتر دوست دارممم🤣😍 حس میکنم راستیخودتی😂 اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨