2777
2789
عنوان

بعضیا شدیدا خوشبختن

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 54 پست
واا خیلی بی منطقی هرکسی تو هر برهه از زندگیش خودش رو با دیگران مخصوصا هم سن و سالانش مقایسه میکنه چ ...

دقیقاااا ایول بهتون.قشنگ گفتین

هر کسی مقایسه میکنه واقعا 

نمیشه مقایسه نکرد و شعار داد

اره به خدا.من شوهرم نظامیه و یه بچه دارم.زود ازدواج کردم. البته اون خانوادش پولدارتر از من هستن.

اره واقعا.توهم مجرد بودی دغدغه خونه زندگی و بچه نداشتی تازه خونه پدرتم بودی همه پولتم خرج خودت میکردی ولی اینم در نظر داشته باش تو الان ی خانواده تشکیل دادی ولی دوستت یار و همدمی نداره تو این سن...صرفا از لحاظ مالی و اجتماعی داره خوش میگذرونه ولی از لحاظ عاطفی صفره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واقعا.توهم مجرد بودی دغدغه خونه زندگی و بچه نداشتی تازه خونه پدرتم بودی همه پولتم خرج خودت میکرد ...

اره دقیقاااا پبشرفتش عالی داره دکتر میشه. پولم داره ولی خب مجرده

ولی خب بالاخره یه روزی یه ازدواج عالی میکنه

اسم حست هرچی باشه حسادت یا غبطه به هرحال زندگی بعضیا از ما بهتره و باید این قبول کنیم و تمرکز بذاریم تو زندگی خودمون همونجور که تو به دنیا بیای مادر پدرت و ظاهرت و قدت و اخلاقت با بقیه فرق داره ادما از اول با تفاوت زاده میشن

اره همین تفاوت ها آزار دهنده است. تبعیضه

تبعیض نیست این حقیقت زندگیه اگر تو جای اون بودی و خوشبخت عالم بودی بازم این میگفتی؟ قطعا نه 

دنیا با تفاوتاشه که میچرخه تا زشتی نباشه زیبایی به چشم نمیاد

خواهرشوهر منم تک‌دختره ازدواج کرده شوهرش خوش‌اخلاق آروم پولدار و یه پسر دارن زندگیشون عالیه خیلی خوشبخته

اونوقت من با داداش عصبیش زندگی میکنم که هر لحظه به یه چیز بیخود گیر الکی میده

توکل به خدا🌿