2777
2789
عنوان

بعضیا شدیدا خوشبختن

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 54 پست
اره دقیقااا همه بهم میگن دلت سیاههولی خب استوری هاشو میبنم منم دلم میخواد مثل اون پول زیاد داشتم دکت ...

نگو به دیگران 

فک میکنن ضعیفی سرزنش ت می‌کنند اعتبارت خدشه دار میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیچاره شوهرتون که خبر نداره تو این اوضاع سخت اقتصادی خانمش راضی نیست و چشش به زندگی دیگرانه هنوزدنیا ...

عجبببب 

هر زنی و حتی باور کن هر مردی پول داشته باشه اعصابش راحتتره نمیدونم شاید مجردی نمیفهمی 

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
اره دقیقااا همه بهم میگن دلت سیاههولی خب استوری هاشو میبنم منم دلم میخواد مثل اون پول زیاد داشتم دکت ...

کافر همه را به کیش هود پندارت

دل خودشون سیاهه

من از ته وجود درکت میکنم

ما یه رستوران ساده واقعا نرفتیم تا حالا

چون میبینم نمیشه

با اون پول رستوران میشه یه کار واجب کرد

لباس و کیف و کفش 

سالی یه بار نهایت دو بار

مسافرت چند سالی به بار اونم در حد ضعیف نه بریز و بپاش انچنانی

خانه شماره 12 میدان گریمولد
عجبببب هر زنی و حتی باور کن هر مردی پول داشته باشه اعصابش راحتتره نمیدونم شاید مجردی نمیفهمی

مگه همیشه زندگی ایده ال هست ؟ مگه همه پول دارن ؟ مگه باید ۲۴ ساعت حسرت زندگی اونایی که پولدارن رو بخوریم ؟ پس احساس عشق و ساختن سازش چیه ؟

اینایی سوال هایی هستن که جواب هم دارن 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

کافر همه را به کیش هود پندارتدل خودشون سیاههمن از ته وجود درکت میکنمما یه رستوران ساده واقعا نرفتیم ...

اره دقیقاااا گلم. بااینکه این همه شهریه میده ۳۰الی ۴۰ میلیون بعد بازم مرتب کافه و رستوران میره و خوشگذرونه

ما هم چند ماهی یا سالی یکبار میریم.چون بچه کوچک دارم و حقوق خودم و شوهرم به زور تا نصف ماه میرسه

خیلیی دختر خوبیه اخلاقش عالیه ولی کاش جاش بودم

مگه همیشه زندگی ایده ال هست ؟ مگه همه پول دارن ؟ مگه باید ۲۴ ساعت حسرت زندگی اونایی که پولدارن رو بخ ...

من عاشق شوهرم و بچه ام هستم.خیلیییی دوستش دارم ولی رفاه ندارم زندگی معمولی دارم چه فایده عشق خالی

عزيزم من تو پول غرق هستم همسرخيلى خوبى دارم بچه سالم و باهوش دارم خودم زيبا هستم سالم هستم امااا اصلا احساس خوشبختى ندارم چون سالى يكى دوتا عزيز از دست ميديم آخريش هم مامان جوون و خوشگلم هر مهمونى هر مراسمى هميشه من عزادار بودم غم عميقي تو قلبم و وجودم هست كه يك لحظه شادي از ته دل برام حرومه

اينارو گفتم قدر داشته هاى خودتو بدونى عزيزم هر كسي تو جايگاه خودش هم غم داره هم شادى تو توى زندگى اون دوستت نيستى همه چيز ظاهر زندگيشه از داخل زندگيشون فقط خودشون خبر دارند

اره دقیقاااا گلم. بااینکه این همه شهریه میده ۳۰الی ۴۰ میلیون بعد بازم مرتب کافه و رستوران میره و خوش ...

انشالله خدا به مالتون برکت

بده

❤🌹

شرایط واقعا سخته😔

خانه شماره 12 میدان گریمولد
مگه همیشه زندگی ایده ال هست ؟ مگه همه پول دارن ؟ مگه باید ۲۴ ساعت حسرت زندگی اونایی که پولدارن رو بخ ...

واا خیلی بی منطقی 

هرکسی تو هر برهه از زندگیش خودش رو با دیگران مخصوصا هم سن و سالانش مقایسه میکنه چ ربطی داره طرف داره زندگیشو میکنه خوشبخت هم هست ناشکری هم نکرده ولی چیزی که عیانه چه حاجت به بیانه تو زندگی مشترک هردوطرف میسوزن و میسازن با نداری ولی مطمعن باش مردی که پول نداشته باشه احترام هم نداره حتی پیش زنش حتی پیش مادر و پدرش ی جاهایی از زندگی خیلی ب ادما فشار میاد من خودم مجردم ادم پول دوستی نیستم نه میگم صد صد نه میگم صفر صفر چونکه نداری و فقر حتی ادمارو بی ایمان هم میکنه! 

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
من عاشق شوهرم و بچه ام هستم.خیلیییی دوستش دارم ولی رفاه ندارم زندگی معمولی دارم چه فایده عشق خالی

اگه عاشقش بودین حس پوچ بودن بی رفاهی بهش نمیدادین

سازش بکنید تشویقش کنید که بیشتر پول در بیاره براتون

مادرای ما هم اینجور پشت پدرامون بودن که باباهامون موفق شدن

اگرم نه طلاق بگیرید ازش . بیینم بعد از طلاق حالتون خوب مبشه یا نه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

عزيزم من تو پول غرق هستم همسرخيلى خوبى دارم بچه سالم و باهوش دارم خودم زيبا هستم سالم هستم امااا اصل ...

آخی گلم واقعااا ناراحت شدم خدا رحمتشون کنه.درسته حرفاتون قشنگ بود واقعا 

بله قبول دارم شاید اونم مشکلاتی داره ولی تا الان واقعا یه غم یاناراحتی ندیدم تو چهرش یا رفتارش