2777
2789
عنوان

بعضیا شدیدا خوشبختن

661 بازدید | 54 پست

یه دوستی دارم مجرده.تقریبا ۳۰سالشه به معنای واقعی خوشبخته.همش تو کافه و رستورانه. در حال خوردن غذاهای ایتالیایی یافرانسوی و لاکچری. یا انواع نوشیدنی ها رو میخوره.

آخر هفته ها تفریح میره.باغ شخصی دارن

دکترای دانشگاه ازاد قبول شده ترمی ۳۰الی ۴۰ تومن میده. خودش شاغله.

چهرش خوبه و ناز و ظریفه

خانوادش عالی و باکلاس و تحصیلکرده هستن و وضع مالی خوبی دارن. دوستم به شدت خانواده دوسته و همه جا با خانوادش میره

منم متاهلم و بچه دارم.شکر خدا زندگیم خوبه معمولیه ولی در حد اون نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....                                              حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم      https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656          

بیچاره شوهرتون که خبر نداره تو این اوضاع سخت اقتصادی خانمش راضی نیست و چشش به زندگی دیگرانه هنوز

دنیای قشنگی نیست ….

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بیچاره شوهرتون که خبر نداره تو این اوضاع سخت اقتصادی خانمش راضی نیست و چشش به زندگی دیگرانه هنوزدنیا ...

آخه گلم بالاخره مقایسه پیش میاد. ما هم سنیم هر دو همکلاسی بودیم.منم شاغلم. ولی خب حسادتم دست خودم نیست

اینجا اکثرا فاز بر میدارن😏😏😏من میفهمم چی میگی حسادت نیستادم دلش میخواد😔😭

اره دقیقااا همه بهم میگن دلت سیاهه

ولی خب استوری هاشو میبنم منم دلم میخواد مثل اون پول زیاد داشتم دکترای آزاد میخوندم.ترمی ۳۰ الی ۴۰ شهریه میده

یا مرتب کافه و رستوران میرفتم