2777
2789
عنوان

ازدواج بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 28 پست
مامانت غلط کرده😐مگه ب زورهاینا قسمت و تقدیرهبعدشمالان ۹۰ درصد دخترا دنبال درس و دانشگان تا شوهرحتی ...

😐😂

با افتخار کوردم 😎✌️ اصالت رو نه میشه خرید ، نه میشه اداشو در آورد !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید همین نگاه بالا به پایینته که باعث میشه ازدواجت جور نشه

باور کن اصلا اینحور ادمی نیستم

یکی اومده بود خاستگاریم ۲۰ سال تفاوت سنی داشتیم

یکی قدش از من کوتاه تر بود

یکیشون نه کار داشت نه ماشین نه پول هیجی

اینا واقعا گزینه هایی نیستن که بشه رو ش حساب کرد خب

به قول اون بازیگره ازدواج قسمت باشه خودش پیش میاد مثل مرگ که فکرشو نمیکنیم اما اتفاق میفته.. ازدواجم همینه چیزی که تو سرنوشتت باشه قطعا اتفاق میفته حالا مکان وسنش رو خدا میدونه

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
باور کن اصلا اینحور ادمی نیستمیکی اومده بود خاستگاریم ۲۰ سال تفاوت سنی داشتیمیکی قدش از من کوتاه تر ...

خب گفتم که برو مکان های خوب جاهایی که آدمهای درست و حسابی هستن باهاشون ارتباط خوبی بگیر من خودم بیشتر تو آرایشگاه میرم خواستگار پولدار برام پیدا میشه 

باور کن اصلا اینحور ادمی نیستمیکی اومده بود خاستگاریم ۲۰ سال تفاوت سنی داشتیمیکی قدش از من کوتاه تر ...

اصلا معیارت خونه ماشین نباشه شوهر منم اومد خواستگاریم هیچی نداشت هیچیییییی بعد ازدواجمون خداروشکر تونستیم ماشین بخریم حالا خونه هم انشالله در آینده آیی نه چندان دور می‌خریم الان فقط معیارت انسانیت و اخلاق و کردار طرف باشه اصلا پول برات مهم نباشه پول بعدا میاد ولی اخلاقه ک هیچجوره درست نمیشه اینو تو مغزت فرو کن🫰🏻

دقیقااونوقت مامان من۲۰ سالم بود خواستگارمو ندبده رد میکردمیگفت دختر مگه اضافی هستی تو؟به درست برس هن ...

خیلی خوبه اینجور مادری داری نعمته

مادر من زیر ۲۰ می‌گفت نمی‌ذارم به ۲۰ برسی دختر که رسید به۲۰باید به حالش گریست ولی خودم زیر بار نرفتم وجلوشونو گرفتم 

تا وقتی معیارت پول باشه مطمعن باش هیشکسی نمیاد سمتت کسی ک پول داشته باشه نمیاد زن بگیره ک می‌ره دنبال دختر بازی البته بعضیام اینطوری نیستن ولی خب افرادی ک من تو فامیلمون دیدم و میشناسم پسره ماشین زیر پاش bmv هست و ۲۹ سالش ایناس ولی میگه اصلا ب ازدواج فکرم نمیکنم به مادرش گفته میخام مجرد بمونم