2777
2789
عنوان

بلاخره به مشاوره ام پیام دادم

339 بازدید | 28 پست

آقا من یه مشاوره درسی گرفته بودم، از نظر اخلاق عالی اما از نظر پیگیری و روحیه دادن صفر صفر. یعنی طوری افتضاح بود که این یک ماه حتی نفهمیدم چطور درس خوندم. شرایطش رو تو تاپیک های قبلی توضیح داده بودم. حتی ازم آزمون نمی‌گرفت با اینکه طرحم با آزمون بود 

بعد امروز آخرین روز مشاوره ام بود، یه مشاوره دیگع از یه موسسه معتبر گرفتم با اون شروع کنم. این مشاوره جدید امروز باهام تماس گرفت یعنی دهنمممم باز موند. اینقدر خووووب توضیح داد، اونقدر خوب راهنماییم کرد، تازه کلی روحیه داد و گفت عقب نیستی و تو سنگ تموم خودتو بزاری میرسونی« قبلی فقط می‌گفت عقبی بجنب.. از رقیب هات عقبی»

تازه نمونه برنامه اش رو برام فرستاد، یعنی تووووپ و دقیق. رفتم رضایت هاشو خوندم عالی تعریف کرده بودن برخلاف قبلی که کلی اعتراض بود.

حالا بعد تماس، به این مشاوره قبلی پیام دادم و گفتم دیگه نمیتونم مشاوره رو ادامه بدم به دلایلی و آرزوی موفقیت کردم و ازش تشکر کردم. اما خیلی استرس دارمممم چی ممکنه جوابمو بده. چون از این آدمایی هست که رکه، خدا کنه تیکه نندازه یا فضولی نکنه این قبلیه... روحیه بدینن جرعت نمیکنم سمت واتساپ برم 😂😂

این کاربری دست چندین نفر است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هزینه این جدیده چقده؟ عاح منم پارسال گرفتم ینی واقعا افتضاح فقط پولم حروم شد...

حدود ۸۰۰  و خورده ای 

این قبلی منم افتضاح بود. فقط غر و نق میزد. تو یک ماه من مطالعه رو از ۴ ساعت به ۹ ساعت رسوندم بعد می‌گفت عقبی بدو بدو.. آزمون ازم نمی‌گرفت...تماس هارو هی امروز فردا میکرد، هر وقت ازش می‌پرسیدم بی حوصله یه ویس کوتاه می‌گرفت خوب توضیح نمی‌داد

این جدیده رو با کمک آدمای همون موسسه گرفتم، خودشون راهنمایی کردن با توجه به شرایطم. خیلی خانوم خوبی به نظر میرسه تا اینجا 

مشاور خوب اصل ماجراس🤌🤌

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
اگه چیزی گفت توام بگو رک بگو راضی نبودم

من قبلا اعتراضش رو به پشتیبان کرده بودم. بهش گفتم طرح با ازمون پول دادم ازم یدونه آزمون نگرفته 

به سوالاتم جواب نمی‌ده 

پیگیری ضعیفه و سین نمیکنه

مدام هم ازم اعتراض می‌کنه و تو سر خور میزنه که عقبی

پشتیبانی خودش هم خیلی بی حوصله گفت: باشه عزیزم رسیدگی میکنم 

اما اصلا خبری نشد که نشد. دیگه امروز آخرین روز مشاوره ام هست و تمدید نمیکنم. خدا کنه فضولی نکنه وگرنه مجبور میشم همینجوری پاک کنم و سین نزنم. خیلی آدم رکیه 

اصلا چرا پیام بدی خدافظی کنی نیاز نبود نمی‌خواد بری دیگه

اخه برنامه هفتگی ازم خواسته بود. نمیشد طرف برنامه بریزه برای فردا بعد من همینجوری غیبم بزنه

من قبلا اعتراضش رو به پشتیبان کرده بودم. بهش گفتم طرح با ازمون پول دادم ازم یدونه آزمون نگرفته به سو ...

چرا میترسی؟ تو باید طلبکار باشی نه اون

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
مشاور خوب اصل ماجراس🤌🤌

به خدا تا دیروز که ۹ ساعت مطالعه داشتم اینقدر استرس داشتم که نگو چون قبلی فقط می‌گفت عقبی بدو..چرا اینجوری می‌کنی.. چرا امروز این نیم ساعت رو نخوندی.. ! ازم آزمون هم نمی‌گرفت سنجش کنه منو

اما امروز که با این جدیده حرف زدم و صادقانه حرفمو زدم، اونقدر ازم تحویل گرفت. با اینکه جدیت رو میشد از حرفاش احساس کرد اما گفت که تو تا همین حالاشم خوب اومدی.. 

برنامه اش رو نشون داد فوق العادههههه دقیق.

این قبلی هر روز میومد سه تا درس می‌نوشت اینقدر بخون، بعد می‌رفت تا شب غیب بود 

نترس کسی که باید بترسه و پشیمون باشه اونه

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

چرا میترسی؟ تو باید طلبکار باشی نه اون

ترس که ندارم..یه جورایی خجالت میکشم.

اون اوایل قبل از شروع رفتم نظرات درباره اش رو خوندم دیدم کلی دانش آموز اعتراض کردن ازش. 

رفتم به پشتیبانی پیام دادم اصلا جوابمو نداد اون لحظه 

بعد که این باهام تماس گرفت ، مجبور شدم دیگه با این شروع کردم. کلی قول و وعده بهش دادم که تا روز کنکور با شما پیش میرم و از ایم حرفا 

اما کم کم فهمیدم همه اون انتقاد ها راست بودن درباره اش