2777
2789

یکی از دوستای خانوادگیمون ک سالهاست میشناسیمشون ولی جدیدا ارتباطمون بیشتر شده و زیاد نمیدونم اخلاقشون چ جوریه

بعد یکی از پسراشون الان ۳۳ سالشه 

چهره قشنگی داره وضع مالیشم عااااالیه چندتاخونه و ماشین باغ و کلا بخاطر وضع مالیشون سرشناسن

این آقا ب مدت ۶سال متاهل بوده و الان ۳ساله جدا شده

خانوادش نه بد از عروسشون میگن نه پسرشون فقط میگن تفاهم نداشتن

به گوشمون رسیده ک  الان منو برای پسرشون در نظر دارن🤦🏻‍♀️

جوابم منفیه ولی خیلی برام جالبه بدونم زنش چرا از همچین زندگی گذشته

نمیخوام قضاوت کنم ولی حسم میگه شوهرش خیانت میکرده🤦🏻‍♀️

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید خیانت بوده ، یا دو به هم زنی و دخالت ، یا شایدم اخلاق بده پسره یا دست بزن داشتنش ، یا شاید هم اهدافشون یکی نبوده مثلا یکیشون خواسته مهاجرت کنه اون یکی نخواسته 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

برای چی جوابت منفی

چون قبلا متاهل بوده

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹

خیلی وقتا عدم تفاهم بین دو نفر به قدری شدیده که دو طرف شخصیت و هویت شون داره آسیب میبینه بعضیا تو این شرایط پیش مشاور میرن یا اقدام به جدایی میکنن!

اما یه گروه دیگه توی همچین شرایطی خیانت میکنن

پول قطعا مهمه ولی وقتی یه آدمی داره به روانت آسیب میزنه هر چه قدرم خرجت کنه بهت خوش نمیگذره

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
شاید خیانت بوده ، یا دو به هم زنی و دخالت ، یا شایدم اخلاق بده پسره یا دست بزن داشتنش ، یا شاید هم ا ...

اینام ممکنه

پسره  بچه اخر هست

مامانه خییییییییلی قربون صدقش میره   جوری ک انگار بقیه بچه هاشو نمیبینه

خودم حس کردم ممکنه دخالت هم بوده باشه

چون قبلا متاهل بوده

خیلی از ادما توو زندگی شکست میخورن

الان با ی پسر ک ازدواج نکرده بد اخلاقه میتونی زندگی کنی

یا پسری ک اخلاق داره ازدواج اولشم هست ولی همچین سرمایه ای نداره؟!!

بنظرم رو اون مورد تحقیق کن چرا جدا شده و مشاوره ام برو ک ببین اخلاقاتون بهم میخوره یا ن 

وگرنه شکست در زندکی ممکنه برا همه پیش بساد خدایی نکرده حتی برا تو 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
مردم چه پرووان چرک زیر ناخن دخترمم نمیدم بهشونننن😬

ندیاااا🥲من نمیخوامش😩😩😂

مامانمم صبح تا شنید عصبی شد