2777
2789
عنوان

ی زن چرا از همچین زندگی میگذره ب نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 25 پست
دیگ اخلاقشون تساخته دیگاگ اومدن جلو برو از همسر سابقش بپرس ببین اون چی میگه

کلا جوابم منفیه 

تصورشم برام ترسناکه این همه مدت زن داشته و هزار جور تجربه داشته باهاش

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دلایل می‌تونه. داشته باشه 

دلایل طلاق خیلی چیزا می‌تونه باشه مثلا همین تفاهم نداشتن و دعواهای پایان نا پذیر  دوست نداشتن یکی از طرفین خیانت یکی از طرفین گرفتن مهریه توسط زن و رفتن دنبال ارزوهاش مشکلات ج مشکلات اخلاقی  ...

بنظرم از خود اون خانوم بپرسید یا از دروهمسایه تحقیقات انجام بدید بعد جواب آخر رو بدید 

خیلی از ادما توو زندگی شکست میخورنالان با ی پسر ک ازدواج نکرده بد اخلاقه میتونی زندگی کنییا پسری ک ا ...

درسته

ولی ب نظرم با یکی شبیه خودش ازدواج کنه خیلی بهتره

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹
به کسی میدم که کس باشه پیرهن تنش اطلس باشه اونم حالا آیا بدم آیا ندم؟🤭

نه نده🥲هنوز کوشولوام🐣

اونو نمیدونم 

ولی پسر عموی منم  کشکی کشکی جدا شدن 

پسر عموم  هم خوشگل هم با شخصیت هم پولدار ؛ زنش بعد ده سال ازش جدا شد ... چرا ؟؟ چون میگفت قصد ادامه ی تحصیل داره  و دوست نداره بچه بیاره ( پسرعموم بلاخره یه بچه رو میخواست )

پشت کنکوری بود زن پسرعموم شد  تو زندگیش خوند خوند فوق گرفت میخواست بره برای دکترا 

باشه بیا زیر پرم قایمت کنم نوک حناییم🥲🫂

اومدممم🥲😂🐣

اونو نمیدونم ولی پسر عموی منم کشکی کشکی جدا شدن پسر عموم هم خوشگل هم با شخصیت هم پولدار ؛ زنش بعد ...

اینام بعد از ۶سال زندگی بچه نداشتن

نمیدونم هزار تا دلیل ممکنه داشته باشه🥲