2777
2789
عنوان

تنهایی در زندگی متاهلی

79 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها میدونم شاید مشکل خیلی ها باشه برای بعضیا شدیدتر و برای بعضیا کمتر

منو همسرم ۱۵ ساله ازدواج کردیم همه چی خوبه از نظر مالی و شغل و این چیزا اما ی مشکلی که دارم مدام برای خودش کار میتراشه مدام درگیر هستش و واقعا وقت با کیفیت با من نداره.همیشه خسته است اگر من خوب و گرم باشم اونم خوبه وگرنه هیچ ایده ای نداره.درسته از نظر اقتصادی مغزش خوبه ولی زندگی ک همه اش این چیزا نیست...در عین رفاه گاهی فک میکنم اجتمالا یروز بزارم برم...

کسی تجربه ای داره؟تورو خدا نگید این روزا مردم نون ندارن بخورن...قبول دارم ولی بعضیا با وجود مسکلات اقتصادی بازم به خودشون و زندگی شون اهمیت خاصی میدن.ورزش میکنن زودتر میان خونه تا با زن و بچه باشن.همه چی کار نیست که.اینکه فکر  میکنم ممکنه  یروز بزارم برم طبیعیه؟در عین رفاه منظورمه

از طرفی اینکه بهش اصرار کنم بیا بیشتر باهم باشیم دیگه اون لطف باهم بودن رو کم میکنه و همه چی بی مزه میشه😕

کسی تجربه ای داره؟تورو خدا نگید این روزا مردم نون ندارن بخورن...قبول دارم ولی بعضیا با وجود مسکلات ا ...

منو شوهرم هردومون ازدواج دوممونه شوهرم ۲۰ سال ازم بزرگتره هرچی بخام برام میخره ولی خوب درکی از زندگی متاهلی نداره

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منو شوهرم هردومون ازدواج دوممونه شوهرم ۲۰ سال ازم بزرگتره هرچی بخام برام میخره ولی خوب درکی از زندگی ...

خب حالت چطوره و تصمیت چیه؟فکر میکنی اگر شاغل یودی مثلا رها میکردی و میفرتی؟من ی بچه دارم میگم بزرگتر شه برم.از طرفی وجدانم میگه سن پیری میاد و اگر شوهرم ب هر دلیل دردمند بشه خدای نکرده آخر بی وفایی هست اینکارم😔😔

خب حالت چطوره و تصمیت چیه؟فکر میکنی اگر شاغل یودی مثلا رها میکردی و میفرتی؟من ی بچه دارم میگم بزرگتر ...

مستقلی خیلی خوبه ولی شوهرم نمیزاره میگه احتیاج نداری

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
خب حالت چطوره و تصمیت چیه؟فکر میکنی اگر شاغل یودی مثلا رها میکردی و میفرتی؟من ی بچه دارم میگم بزرگتر ...

منم یه دختر ۹ ساله دارم