2777
2789

زن همسایه بادست ب یکی دخترش همسرشوکشت وطرف فوت کرد مامورا زن ودخترشوبردن وای من بااین ک این خدابیامرزندیدم چون خونمون تازه اومده حالم بده😭😭😭چطورتونست انتظار ازدخترش نداشتم مگ آدم میتونه پدرشو تکیه گاهشوبکشه😔😔😔چ دنیای بی رحمی شده ب قدری حالم بده واشک میریزم مامانم نگرانمه😭قران براش خوندم هدیه کردم روحش اما توروخدا قدرپدر ومادراتونوبدونین اونا فرشته ن تاج سرن ماروبزرگ کردن 

چرا 🙄

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معتاد بی مصرفی بوده لابد

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

اگر زنه و دختره مشکل روانی نداشه باشن.معلوم نیست مرده چی ب سرشون آورده ک دست ب همچین کاری زدن بیچاره ها

زنا ک مثل مردا فرت فرت قتل ناموسی نمیکنن 

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم