2777
2789
عنوان

همسایمون شوهرش روکشت مامورا اومدن بردنش

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 24 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین چیکارشون کرده ک کارشون ب جنون کشیده وگرنه هیچ دختری همچین کاری نمیکنه حالا زنو بگیم هم خونش نیس ...

هرچقدم بدبوده نبایدمیکشت عزیزه من ب جنون کشیده بره بمیره طلاق بگیره گم شه ن دست ب قتل بزنه چراقاتل شه حالام نوش جونش وقتی بالا دار رفت میفهمه چ گوهی خورده من طرف حقم چ زن چ مرد 

تو که تو زندگیش نبودی از کجا معلوم باباهه چقد اذیتشون کرده که به اینجا رسیدن؟از من می شنوی هیچ وقت ق ...

عزیزم خانومی هرچقدم اذیتش کرده باشه میتونست طلاق بگیره گم شه ن دست ب قتل بزنه 

عزیزم خانومی هرچقدم اذیتش کرده باشه میتونست طلاق بگیره گم شه ن دست ب قتل بزنه

خب عینی شاید از نظر ما طلاق می‌گرفت بهتر بود ولی مگه ما تو زندگیش بودیم ها شاید سختش بود شاید مشکل داشت شاید طلاق نمتونست بگیره همه که یکسان نیست براشون

همش قضاوت بیجا تو از کجا میدونی مرده خوب بوده

من حرفم اینه طلاق میگرف چرا جوونی یکیوبگیری ی خانواده رو داغدارکنی همه زن ومردها اختلاف دارن وطلاق میگیرن اگ بخان دست ب قتل بزنن ک جهان بایدنابودشه دیگ طلاق نگیرن طلاقو واسه چی گذاشتن ماشالا هزار ماشالا بلانسبت ب شما ودوستان زن هابیشترخیانت میکنن تا مردها وزن ها ازهم جنسی خودشون ضربه میخورن دیدم ک میگم

خدا آنی به آنی مارا به خودمون وانگذاره وقتی عموهه دوست پسر خودشو برای اینکه قهره نکنه نره میاره با دختر پولدار برادرش آشنا می‌کنه و داماد برادرش می‌کنه وقتی پسره با دوست پسرش فرار می‌کنه میگه رفتیم خوشبخت بشیم وقتی دخترا مجرد باردار میشن وقتی پدر به دختر خودش تجاوز می‌کنه ........ اللهم عجل لولیک فرج