2777
2789
عنوان

کیا مادرشوهرشون مثه مادرشوهر منه

195 بازدید | 23 پست

الان سه ساله عروسشم ماهی ۴ تومن میده به ما ( همسرم کارمنده) همه جوره از نظر خوراکی برامون میفرسته تقریبا هر هفته یکی دوشب خونشیم و شام و ناهار درست میکنه ( معمولا هم زیاد درست میکنه وقتی برمیگردیم اندازه دو وعده بهمون میده)

هر مهمونی هم بگیره حتما مارو دعوت میکنه اگرم به فرض جوری باشه نتونیم بریم غذامونو بسته بندی شده میفرسته 

بشدت نیت خوبی داره 

اصلا اهل دخالت نیست

البته وضع مالیش معمولیه مثلا تو عروسی گرفتن یا وسیلله خریدن هیچ کمکی نتونست بکنه اما من بشدت دوسش دارم و براش احترام قائلم

وقتیم میریم خونش همیشه نمیزاره ظرف بشورم و یا اگر با همسرم بریم بیرون بعدظهرا و شب برا شام مجدد بریم خونش اصلا ناراحت نمیشه

خواستم ببینم از این فرشته ها تو زندگی شما ها هست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرشوهرمن زنده اس ولی سهم ارث همه ی بچه هاشو داده حتی خونه ای که توش میشینه به نام ماست و واقعا خیرش به بچه هاش رسیده ، مادرشوهرمم هر وقت مریض باشم دکتر بریم یا کار داشته باشم برام غذا میفرسته ،حتی شده دعوتمون کرده نتونستیم بریم برامون اورده دم در و کلا عروس دوستن