2777
2789
عنوان

چشم دیدن جاریمو ندارم حتی اسمش میاد کهیر میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 39 پست
دقیقا همین حسیع ک گفتی تپش قلب شدید میگیرم اصن دست خودم نی از درون اشوبمو ارامش ندارم

خدا ایشالا بهت صبر بده ، سعی کن هر چی گفتن اونجا اهمیت ندی و احساست رو از روی چهرت نشون ندی ، تا جایی که میتونی رفت و آمد رو کم کن ، قرآن بخون و توسل کن به حضرت فاطمه 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصلا دلیل حسادت جاری ها ب هم رو نمیدونم

خودمم جاری دارم و اینطور نیستیم باهم

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

هرچی حساس باشی بدتره، ی تایم نرو نبین مثلا6ماه

نمیخام برم بهم زنگ میزنن میگن تو تک و تنهایی و میخای تو داداشمونو یاد میدی در صورتی ک شوهرم اصلن ب حرف من نیست کار خودشو میکنه

مامانی منتظرتم بیای تو دلم منو چشم انتظار نزار خیلی

دقیقا اکثر حسادتای بین جاریا از همین مقایسه هایی ک توسط خانواده شوهر میشه نشئت میگیره

لامبصبا نمیذارن دوتا طرف باهم خوب باشن...

اینو بدون حسادت فقط باعث اذیت خودت میشه!

اون براخودش داره زندگیشومیکنه و ممکنه اصلا در طول روز ب تو فکرهم نکنه

چراتوبایدخودتو درگیرش کنی؟؟؟

درمورد بچه هم براش خوشحال باش و ارزوی سلامتی کن

توکلت ب خدا باشه انشالله توهم ب زودی مادر میشی

من اصلا دلیل حسادت جاری ها ب هم رو نمیدونمخودمم جاری دارم و اینطور نیستیم باهم

عزیزم حتما خانواده شوهر تاحالا بهت انقدر فشار نیاوردن و دایم درحال مقایسه نبودن ک این حس و نداری درضمن جاریت ادم مارموز و اب زیرکاهی نیس 

ممنون بابت راهنماییت من اصلن تا قبل ازدواج ادم حسودی نبودم بخدا همین حالا هم خوش قلبم ولی این جاریمم ...

عزیزم 

محل نده

یه جوری رفتارکن که بفهمندبرات مهم نیست

اینجوری ولت میکنند

ضمنا رفت و آمدتو باخونواده شوهر و جاری

خیلی کمش کن

خدا لعنتشون کنه اینایی که با مقایسه آدم و اذیت میکنن. منم اون اوایل خیلی اذیت میشدم و این باعث شده بود من و با پیر و جوون زشت و زیبا خوب و بد مقایسه کنن. فقط من بودم که از بین داشتم میرفتم من بی خیال شدم بخدا قسم اونام بی خیال شدن. فقط بی خیال شو همین خودت و شاد و خوشحال نشون بده سرحال بودن و لبخند رو لبت باشه. چشات بخنده پدر اونا در میاد

خودت باش جهان اصالت را میستاید

عزیز دلم

خیلی خوبه که این حس رو میخوای از خودت دور کنی

و مطمئن باش آرامشش به خودت میرسه

راهش همونیه که دوستمون گفت

برعکس کاری که دلت میخاد انجام بده،مثلا تو هم ازش تعریف کن،حتی پیش خانواده همسر اینطوری کم کم اونا هم میفهمن که تو حسادتت تحریک نمیشه دست از سرت برمیدارن

خوبی هاشو بگو

بدی هاشو توجیه کن

ومهم تر از همه رابطه خودت با خدا رو بیشتر کن و از خود خدا بخاه بهت آرامش بده و برای اون هم پشت سرش دعای خیر کن

ببین یعنی اصلا آنقدر روحت و درونت آرامش،و قدرت میگیره کم کم ،که اصلا از کوچیک بودن این موضوعبعدا خنده ت میگیره

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم
امان از دست مادرشوهر و کاراش...حالا خود خودشیرین جاری هم بماند خوش بحالم که خبر ازش ندارم راحتم

جاری من خود شیرین بودن و مرزهاشو رد کرده اب میاره تو تشت پاهای خاهرشوهرشو میشوره 

نمیخام برم بهم زنگ میزنن میگن تو تک و تنهایی و میخای تو داداشمونو یاد میدی در صورتی ک شوهرم اصلن ب ح ...

بهانه بیار یه کلاسی کاری برای خودت جور کن به بهانه همون نرو اونا بیشعورن شما نرو تا بفهمن، بعدم دوروز دیگ با همین عروس هم به مشکل میخورن 

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور✌🏻

شد خداشکر 🌺🤲🏻🌺
عزیزم حتما خانواده شوهر تاحالا بهت انقدر فشار نیاوردن و دایم درحال مقایسه نبودن ک این حس و نداری درض ...

اتفاقا موذی و آب زیر کاهه

ولی دوری و دوستی

اون زندگی خودشو داره منم زندگی خودمو

هیچ ارتباطی باهم نداریم

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

عزیز دلمخیلی خوبه که این حس رو میخوای از خودت دور کنیو مطمئن باش آرامشش به خودت میرسهراهش همونیه که ...

اخه خود جاریمم با من سر لج داره خودشم خیلی منو اذیت کرده روز عروسیم ناراحتی ایجاد کرد بعدش دوباره سر ی موضوع مسخره دعوا راه انداخت

برات مهم نباشهاون عقده عروس شدن داشتهروز عروسیش به چشمش نیومده

ن عزیزم اون موقع نامزد بود بعد ما عروسی گرفتن مفضل تر از عروسی من