2777
2789

خیلی سال پیش وقتی با شوهرم عقد بودم یه بار رفتم خونشون دیدم مادرشوهرش نیست ، با شوهرم نشستیم تخمه میخوردیم یهو اومد منو تو خونه دید انگار دشمنشو دید ، چادرشو برداشت بدو بدو رفت خونه خواهرشوهرم اونجا جلو دامادش گفته بود من وقتی نیستم این میاد خونم معلوم نیست چیکار میکنن حیا نداره و.... شوهر خواهرشوهرم گفته بود اینا محرم هستن هر کاری هم کنن حلاله ، هنوزم نمیتونم تو چشای دامادشون نگاه کنم از خجالت آب میشم ، ده سال گذشته هنوز از یادم نرفته ، الانم داره تاوان میده پسرش سال تا سال سراغشو نمیگیره نه اینکه من مانع بشم نه برام مهم نیست خودش نمیره ،دیروز زنگ زده به شوهرم آه و ناله میکرد میگفت چرا نمیای خونمون شوهرمم گفت وقت ندارم همش سرکارم نمیتونم بیام ، آخرین بار یادم نیست کی رفتیم خونشون ، من اگه بخوام میتونم دست شوهرمو بگیرم برم ولی حقیقت محبتی ازش ندیدم که این کارو کنم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

بیخیالش بابا

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....                                              حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم      https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخیالش بابا

همش با خودم میگم چرا اینجوری دراومده چرا قسمت من این بود؟ وقتی زنایی رو میبینم که مادرشوهرشون خوبه حسودیم میشه 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

مهم شوهرته ول کن اونو جای من بودی چیکار میکردی ؟ شوهر من انقد بچه ننس که پوزیشن رابطمون هم به ننش میگفت

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
همش با خودم میگم چرا اینجوری دراومده چرا قسمت من این بود؟ وقتی زنایی رو میبینم که مادرشوهرشون خوبه ح ...

مهم شوهرته بقیه مهم نیستن

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....                                              حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم      https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656          

تتوروخدا؟ازکجافهمیدی گفتهً؟

جلو روی من گفت 

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
مهم شوهرته ول کن اونو جای من بودی چیکار میکردی ؟ شوهر من انقد بچه ننس که پوزیشن رابطمون هم به ننش می ...

وای یا پیغمبر 😰

بخدا اینو دیگه ندیده بودم