2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد بیایید بگین تقصیر کیه 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 60 پست
یه سوال مگه تازه ازدواج نکردین چرا آنقدر دعوت میکنی خب خواهرشوهرتو

اونم خوب زیاد دعوت میکنه مجبورم 

اما خودش نمیاذ

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقصیر توعه چه فرقی میکنه چه ساعتی برین بیاینبعد زشته اون پیرزن بیاد شما نرین

ولش کن بابا آنقدر پیرزن فضولی هست که نگو 

بعدش غروب نشده کجا بریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خواهرم 

کسی که واسه شام دعوته که موقع شام خوردن نباید برسه  دوساعت قبلش باید بره یخو اختلات کنه که به ۱۲ شب نرسه مگه نمیخواد بره سرکتر شوهر آبجیش که انقدر دیر میاد خونتون .

همسر شما کار درست رو انجام میده 

اونا هم باید یاد بگیرن که وقتی دعوت میشن باید زود برن.مگر اینکه از طرف خوسشون نیاد که میتونن اصلا قبول نکنن دعوت رو.

همسایه کریمه اهل بیت ع.
الان خوب نمیشه هم خودشو هم منو کوچیک میکنه اون ساعت نه و نیم پا میشه میاد ما شیش میریم اون سخت قبول ...

😂8 ساعت خوبیه

الان خوب ساعت6 واقعا شبه و اینکه بهتره با شوهرت صحبت کنی بگی مرد مومن 6 زوده

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/1998512

چند سالشه ؟؟ خب باهاش خواهرانه حرف بزن بگو به نظرم اگه منطقی باشه حل میشه چیز بزرگی نیست

19 خیلی بچه هست خیلیییی حالت لج بازی داره 

مثلاً جایی مهمونی دعوت بودیم باهم ظرف میشستیم بهش گفتم من اینجا سختمه بیا جامون رو عوض کنیم اینجوری دراز میشم خیس میشم همش گفت نه جای من خوبه گفتم خوب خودش پس آبش رو هم بکش 

بعد انداختمش اینور رفتم سر جاش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقد سخت میگیری عزیزم، من از خدامه دیر بیاد مهمون زود بره، شما محبتت رو نشون میدی دعوت میکنی اونا دیگه بعهده خودشون ک بیان یانه، منم الان 3ماهه ک خونه خودمم خانواده شوهرم یکبار اومدن  اونم شام خودشون درست کردن اوردن یکی از خاهرشوهرام ک کلا نیومده زنگم زدم دعوت کردم گفتن زوده هنوز

شد خداشکر 🌺🤲🏻🌺
چقد سخت میگیری عزیزم، من از خدامه دیر بیاد مهمون زود بره، شما محبتت رو نشون میدی دعوت میکنی اونا دیگ ...

اخه مثلاً مرغی که گذاشته بودم از بس دیر اومدن حسابی پخته بود وا رفته بود اصلأ سرخ نمیتونستم کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40