۲۰ سال پیش یه همسایه داشتیممیومد خونمون بعد فقط یه پسر داشت دختر نداشت بهم میگفت تو بیا دختر من شو من دختر ندارم بیا بریم خونمون منم گفتم باشه میام مامانم گفت فاطمه مریضه نمیتونه بیاد 😂منمبلند گفتم من مریض نیستم لباسامو پوشیدم گفتم بریم داشتم باهاش میرفتم مامانم با اشاره گفت میکشمت😂😂🥲🥲بعد رفتیمخونشون دیدم یه پسر خوشگللللل داره رفتم پیشش به مامانش گفت دختر کیه گفت دختر همسایت پسره دست کرد تو جیبش یه مشت شکلات دراورد بهم داد اولین بار اونجا عاشق شدمم😍😍😍😍😂😂بهم گفت اسمت چیه گفتم فاطمه گفت دوست داری عروس من بشی گفتم ارههههه😍😍گفت بزرگ شدی میام ازدواج میکنیم کلی خوشحال شدمااا😂🥲👩🦯👩🦯الان میخوام اینجا اعلام کنم نوید من ۲۵ سالم شده پی کی میای منوووووو بگیری من هنوز عاشقتمممم بی معرفتتت💔🥲
خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم ................. رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق
منم بعداز ۵سال زندگی مشترک فهمیدم که همسرم با دوست دانشگاهیش رابطه ج... داره. یه مدتی از فانتزی هاش موقع رابطه میگفت بهم من فکر میکردم برای هیجان بیشتر میگه و منظوری نداره اما حالا دیدم.....
ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم تو مهد کودک عاشق شده بودم ولی خب یه باگ عجیب داشت هم زمان با دو تا پسر بودم 😶😶😶 یکی خیلی آروم بود و خجالتی اون یکی شیطوننن باهاش میرفتم گند میزدم به مهد کودک ...
💙🇷🇺 اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی
خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم ................. رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق
از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم. آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم. اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن. به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥ جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥ باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥ چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥ منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥ کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥ معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥ رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥ جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥ جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم