2777
2789
عنوان

شوهرم گفت کاری داری😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 32 پست
عیب نداره میشه تجربه

تجربه دارم ولی هر بار باز میگه همه چیزو بهم بگو اوایل تشویقم میکرد میگفت خوشحالم که همه چیزو باهام در میون میزاری ولی بعدش نه اصلا نگا نمیکنه مقصر کیه عصبانی میشه ولی بازم اصرار داره که بگم

🥲😔

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرچی براتون اتفاق میفته به شوهر نگین آرامش هم دارین

🙂🫂

شما درست میگید ولی دیر یا زثد که میفهمه 

اگر بفهمه و من بهش نگفته باشم برام خیلی بد میشه چون یه بار یه چیزیو دیر گفتم خیلی برام بد شد

ببین شکاک و بد دل نیستدیگه هر اتفاقی هم افتاد نگو بهشبعدم نری بهش بگی از این به بعد هیچی نمیگم بهت ک ...

اصلا دست من نیس همه چیزو بهش میگم مث احمقا

20 سالمه

خب از این به بعد هراتفاقی این مدلی افتاد بهش نگو ،مردا حساسن گلم،بعدم شوهرت دوست داره و غیرت داره روت که ناراحت میشه

تو فکرکن نامزدت یه دختر مجرد رو سوار میکرد و میرسوند تا خونش ،بلاخره ناراحت میشدی 

فقط خالق یکتا❤️
اصلا دست من نیس همه چیزو بهش میگم مث احمقا

کم کم یاد میگیری 

که هر حرفی و کجا و کجا بزنی

چه چیزایی رو ازش سانسور کنی

شنا داری وارد یه خانواده دیگه میشی 

از الان سعی کن هر حرفی رو به کسی نزنی 

بعد درد سر میشه

خانه شماره 12 میدان گریمولد

ببین شوهر منم همین بود می گفت دوست دارم همه چیو بهم بگی ؛ بعد که می گفتم یه الم شنگه ای راه مینداخت که بیا و ببین ، منم دیگه فقط چیزای مهمو میگم بهش ، مگه اصلا اونا میان ریز به ریز کارای روزانه شونو بگن ؟؟

شمام دیگه بهش زنگ نزن ؛ سفت باش ، نترس هیچ اتفاقی نمی افته ؛ تا وقتی تو دنبال اون بیفتی طاقچه بالا میذاره ؛ ولی وقتی تو بی خیال شی اون میفته دنبالت

اوج خواستن یه پسر از نخواستن دختر شروع میشه

بچگی کردمو از لای لجن گل چیدم
🙂🫂شما درست میگید ولی دیر یا زثد که میفهمه اگر بفهمه و من بهش نگفته باشم برام خیلی بد میشه چون یه ب ...

ازکجا میفهمید که شما پسرفامیل توخیابان دیدن اینجورباشماحرف زده؟ اگه مامانت میگف اونم فکرنکنم بگه میگفتی چیزمهمی نبود یادم رفت بهت بگم

درکل مردا دوران عقد تا زمانی بچه داربشی کلا خیلی گیرمیدن و دنبال بهانه بعدها دیگه ازسرشون میفته این گیردادنا

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
خب از این به بعد هراتفاقی این مدلی افتاد بهش نگو ،مردا حساسن گلم،بعدم شوهرت دوست داره و غیرت داره رو ...

😔بله شما درست میگید 🫂🙂

ازکجا میفهمید که شما پسرفامیل توخیابان دیدن اینجورباشماحرف زده؟ اگه مامانت میگف اونم فکرنکنم بگه میگ ...

بله 

مرسی ازتون🫂🥰

ببین شوهر منم همین بود می گفت دوست دارم همه چیو بهم بگی ؛ بعد که می گفتم یه الم شنگه ای راه مینداخت ...

بله مرسی ازتون🙂🫂🥰