2777
2789

ی معجزه خیلی بزرگ و باور نکردنی ولی هیچکس باور نمیکنه حتی مامانم

نپرسین نمیگم همه میگن دروغه.

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دروغگو😆

سپاس😂

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

اگر خواستی خصوصی میگم. اینجا واقعا نمیتونم. قضاوت و تهمت و انگ دروغگویی

مشکلات وسختی همیشه هست مهم اینه که بپذیری الان باید تو اون موقعییت باشی

ومهم تر اینکه خدا تو را تو اون لحظه میبینه پس باخدای خودت حرف بزن راجب مشکلت که شنودیه داناست 

با خداباش پادشاهی کن
اگر خواستی خصوصی میگم. اینجا واقعا نمیتونم. قضاوت و تهمت و انگ دروغگویی

آخه استیکر خنده گذاشتید برای دوستمون... ولی اگه واقعیت داره برای بعضی از ماها که لبه پرتگاه خودکشی هستیم و به نیت وا شدن گره زندگیتون بگید... 😔 دلمون شکسته تر از این حرفهاست... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
مشکلات وسختی همیشه هست مهم اینه که بپذیری الان باید تو اون موقعییت باشیومهم تر اینکه خدا تو را تو او ...

همیشه مدعیه می بینه ولی صد در صد مطمئنم نمی بینه منو یا حداقل نمی خواد منو ببینه... دیگه از این حرفها گذشته.... 😔 الان بخواد ببینه برام مهم نیست چون هر کاری هم بخواد برام بکنه نوشدارو بعد مرگ سهرابه.... 😔

همیشه مدعیه می بینه ولی صد در صد مطمئنم نمی بینه منو یا حداقل نمی خواد منو ببینه... دیگه از این حرفه ...

ننه اینطور نیست هر کسی با سرنوشتش به دنیا میاد هر کسی سرنوشتش یه جوره پس با خودش هست حرف بزن و بگو که من توانم کمه منو قانع کن باور کن باور کن اگه باهاش حرف بزنی با دلت رفتار می‌کنه باورت نمی‌شه ولی یه زمانی من یه چیزی از خدا می‌خواستم که صلاحش نبود زمین و زمانا به هم گره می‌زدم تا به خواستن برسم و لی نمی‌شد از خودش خواستم گفتم اگه به صلاحم نیست نشونم بده که چرا و نشونم می‌داد

با خداباش پادشاهی کن
ننه اینطور نیست هر کسی با سرنوشتش به دنیا میاد هر کسی سرنوشتش یه جوره پس با خودش هست حرف بزن و بگو ک ...

حالم بدتر از این حرفهاست.... ایکاش هییییچ وقت خدایی نبود.... شکایتش رو پیش کی بکنم.... دلگیرتر از حرفهام..... تو بدترین اتفاقات زندگیم فقط سکوت کرد و گذاشت هر کی هر کار دلش میخواد بکنه.... هیچ وقت دستم رو نگرفت.... ایکاش هیچ وقت تو زندگیم نبود.... آرزومه دیگه هیچ وقت اسمش رو تو زندگیم نیارم.... بس که دیگران زدند و اون چند برابرش رو زد.... 😔

به من بگو 🥺

🥲🥲 باشه میگم‌. ولی اگر کسی قضاوت کرد مقصرش شمایینا.

من حالم روحیم داغون بود یعنی داغون هست ۵ بار خودکشی و بیش از ۱۰۰ بار خود زنی شدید و خفیف.

یه بار خود زنی کردم تا حد مرگ خراشای عمیق باشیشه که بیهوش شدم تو عالم خواب یکی نورانی در حدی که نورش ادمو کور میکرد اومد دست کشید بهم و رفت. بیدار شدم دیدم هیچ زخمی نیست:) از اون به بعد هیچوقت اقدام به خودکشی نداشتم دیگه خودزنی نکردم پوستم جنسش عجیب و شفاف و نورانی شده. 

بعدا فهمیدم اون شخص عیسی بوده🥲💔❤

🥲🥲 باشه میگم‌. ولی اگر کسی قضاوت کرد مقصرش شمایینا.من حالم روحیم داغون بود یعنی داغون هست ۵ بار خو ...

هر کی چیزی گفت خودم پشتتم ❤️😁 

چقدر قشنگ 

البته همچین چیزی برای خاله منم اتفاق افتاد

عزیز چجوری فهمیدی حضرت عیسی بوده ؟

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست