2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوامون شده از دیشب

235 بازدید | 20 پست

دیشب تا قبل زنک مادرش خوب بودیم 

بعد زنگ مادرش بهم ریختم چون من هرهفته بهش زنگ میزنم حالشو میپرسم دو روز پیش زنگ زدم گفتم منو بچه مریضیم می‌دونه باردارم هستم بعد اصلا زنگ نمیزنه یمن دیشبم زنگ زد به شوهرم حال بچه‌رو پرسید هیچی از من نپرسید 

درحالیکه همیشه حالشو میپرسم میگم بیاد خونمون 

بخاطر اینکه دختراش بهم بی احترامی کردن من دفاع کردم از خودم باد داره زنگ نمیزنه 

من دیشب به شوهرم گفتم هستین بقیشو بگم 

ولش کن باو به چیزت

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرا همیشه گارد دارن نسبت ب خونوادشون هرچقدم بد باشن نمیاد اونارو ول کنه تورو بگیره من شوهرمم اینطو ...

من شوهرم اولاش اینجوری نبود

جدیدا اینجوری شده

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون

ول کن بابا... این چیزا برات مهم نباشه... تو هم میری پیششون مثل مهمون باش...دیر برو زودم بیا...بعضیا لیاقت ندارن باهاشون خوب باشی مخصوصا خواهرشوهرجماعت... خودتم بخاطر کسی ازار نده مخصوصا الان که حامله ای... بعدم اگه خوبی به کسی کردی دیدی لیاقت نداره خوبیتو فراموش کن اما برای بعدها رفتارتو باهاش عوض کن

من شوهرم اولاش اینجوری نبودجدیدا اینجوری شده

شاید رفتار خودت نسبت به خانوادش باعث شده این جوری بشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
من شوهرم اولاش اینجوری نبودجدیدا اینجوری شده

برای این ک شما همیشه کارای خونوادشو با تندی گفتی بهش ازاینورم ازکجا میدونی لابد مادره داره با حرفاش میکشونتش سمت خودش

بالاخره مادرشه ی عمر بزرگش کرده قلقشو بلده 

مادرشوهرمنم همینه همشون یکین

شاید رفتار خودت نسبت به خانوادش باعث شده این جوری بشه

مثلا چ رفتاری

برای این ک شما همیشه کارای خونوادشو با تندی گفتی بهش ازاینورم ازکجا میدونی لابد مادره داره با حرفاش ...

اره🤣

مثلا چ رفتاری

مثلا حساس شدن زیاد نسبت رفتارشون چه با خودت چه همسرت 

مثل  شکایت خانوم استارتر ازمادر شوهرش داره زنگ نزده حال اینو پرس خب نپرس 

از خانواده شوهر هیچ توقعی نباید داشته باشیم بعدم وقتی از چیزی نارحتیم بهتر با خودشون صحبت کنیم گلگی کردن با شوهر وضعو بدتر می کنه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷