2777
2789
عنوان

با بیستوهفت سال سن میخوام کنکور بدم دیرنیس واقعا🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 52 پست
ای جان چقدر خوبآدمای باانگیزه و مصمم رو دوسدارم

قربونت 

انشالله موفق باشی مطمئنم که میتونی فقط حتما برنامه ریزی داشته باش

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سال اولولی اکثرا یا چندسال پشت کنکور موندن یا یه رشته دیگه خوندن بعد دوباره کنکور دادنمیدونم سخته ...

اره همش تبصره میاد خستمون کردم مخصوصا الان ک معدل هم لحاظ میشه

من فقط مشکل آزمون دادن دارم

بنظرت الان تا دی جمع بندی کنم سه ماه میمونه برای آزمون دادن.میتونم توی این مدت آزمون دادنمو قوی کنم؟

اشباه کردم کمال‌گرا بودن خوب نیس زیادهمش میگفتم باید دکتربشم پشت کنکور موندم اماالان یه فوق دیپلم ند ...

الان میخواین کنکور بدین که پزشکی بخونین؟

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

یه خوبی که کنکور دادن تو سن بالای ۲۰ و چند سال دوری از کنکور داره اینه که کنکوری مثل ادم درسشو میخونه مسخره بازیای کنکور اول و تنبلی و پشت گوش انداختنو نداره

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅

علوم آزمایشگاهی رو ول کردی ؟ 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

اره همش تبصره میاد خستمون کردم مخصوصا الان ک معدل هم لحاظ میشهمن فقط مشکل آزمون دادن دارمبنظرت الان ...

همزمان با خوندنت باید آزمون بدی نه اینکه بذاری آخر سر

تا اسفند باید تموم کرده باشی درسارو از اون به بعد مرور و آزمون جامع به تعداد زیاد

فقط اینو بگم قضیه کنکور با 10 سال پیش فرق کرده ها 60 درصدش معدله 40 درصد کنکوره

هیچوقت نزار تقویم واست تصمیم بگیره .                   سال نوت مبارک.صدسال به این سالا.نوروزتان پیروز.هرروزتان نوروز.
یه خوبی که کنکور دادن تو سن بالای ۲۰ و چند سال دوری از کنکور داره اینه که کنکوری مثل ادم درسشو میخون ...

دقیقاااا

یه عالمه و تجربه و پختگی

اگه کنکوریای سال اول بدونن چه سال پربار و گوهری دارن هیشوقت ازدست نمیدنش..