2777
2789

خواهرشوهرم واسه جشن دندونی دعوت نکرده بعد شوهر بیشعور من میگه باید واسه اونا کادو‌ بدیم چون اش دادن بعد میگم تو هیچی دعوت نکردن نه نام‌گذاری اینا بعد‌میگه نامگذاری بچه خونواده شوهر فقط میرن خاک تو‌سرش که هر کاری کنن بازم‌پشت اوناس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر خاله شوهرمو دعوت کردن مارو نه

وای خون شوهرت حلاله

دعوت نکردن کادو چرا

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

شوهر منم همینه الان یک ماهه کمرمو عمل کردم اصلا خانوادش نیومدن یه سر بهم بزنن با اینکه تو یه کوچه هستیم چند روز قبل از عملم بهشون گفتم چند روز دیگه عمل دارم ولی اصلا پیگیر نشدن... بعد دو سه روز پیش مادرشوهرم اومده دم در من با داداشم دکتر بودم شوهرم رفته دم در بهش گفته زهرا دکتره اونم گفته چرا؟ گفته یک ماهه کمرشو عمل کرده اونم گفته بود وااا؟ ما خبر نداشتیم البته قبلش گفته بود به ما😐🙄

بعد من وقتی از دکتر اومدم شوهرم گفت مامانم اومد نبودی گفتم هنر کرده... بعد الان که فهمیده پس چرا نمیاد یه سر بزنه.... خسیسن ترسیده کمپوت و آبمیوه بیفته گردنش

شوهر منم همینه الان یک ماهه کمرمو عمل کردم اصلا خانوادش نیومدن یه سر بهم بزنن با اینکه تو یه کوچه هس ...

شوهرت هیچی نگف شوهر من بود میگف اره تو باید میرفتی خونشون یا زنگ‌میزدی میگفتی بیاین

شوهرت هیچی نگف شوهر من بود میگف اره تو باید میرفتی خونشون یا زنگ‌میزدی میگفتی بیاین

دقیقا اینم گفت مامانم اومد تو نبودی کاش بری یه سر خونشون... گفتم باشه با این کمرم پا میشم میرم بهش سر میزنم..... به خدا چقدرررر اینا سادن چقدرررر بدبختن