2777
2789

یه بچه هست تو مهد که هی صدای معذرت میخوام باد شکم رو درمیاره قبلاً پسرم میومد تعریف میکرد میگفتم کار بدی می‌کنه تو تکرار نکن ، پسرم اسم ببخشید گوز رو بلد نبود امروز دیدم مثل اون بچه صدا درآورد میگه مامان آراز این صدا رو درمیاره میگه صدای گوز بود 😑 یا قبلاً به بچه‌ها می‌گفت پی پی ، برم به مربی مهد بگم؟ پسر منم شیطونه ولی حرفای بی ادبانه نمیزنه بهش گفتم دیگه این کلمه رو تکرار نکن زشته گفت باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم حتما بگو من مربی مهدم خودشون میدونن چطوری برخورد کنن

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

خواهره منم تو مهد یه پسره میزد چون نماینده کلاس بود، همرو میزد به مربیشون گفتیم

یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           
اره عزیزم حتما بگو من مربی مهدم خودشون میدونن چطوری برخورد کنن

باشه عزیزم حتماً میگم ، قبلاً هم گفتم آراز اذیتش میکنه می‌گفت پسر شماهم اذیت میکنه ولی اون دیگه خیلی شیطنتش زیاده به خانواده اش گفتیم نمیخواستیم به شما بگیم خودتون سوال کردین گفتیم 

بگو ولی نذار بچت بفهمه که مربی گفتی 

سعی کن از همین طریق خوب و بد رو یاد بگیره

اگه بفهمه به مربی گفتی فکر می‌کنه تو همیشه باید تو این مواقع بیای و هشدار بدی خودش نمیتونه از پس خودش بر بیاد 

وقتی برات تعریف می‌کنه با آرامش براش توضیح بده و تندی نکن اگه تندی کنی ممکنه ازت بترسه و بعدا پنهون کاری کنه

خواهره منم تو مهد یه پسره میزد چون نماینده کلاس بود، همرو میزد به مربیشون گفتیم

وا مهد مگه نماینده داره؟ پسر منم خیلی تو مهد کتک خورد من بهش میگفتم هرکس تورو زد تو نزن بگو ما حق نداریم همو بزنیم زدن کار خوبی نیست ولی حرف منو گوش نمیداد خودشم میزد اونارو 

بگو ولی نذار بچت بفهمه که مربی گفتی سعی کن از همین طریق خوب و بد رو یاد بگیرهاگه بفهمه به مربی گفتی ...

باشه حتماً همینکارو میکنم ، بهش گفتم کلمه خوبی نیست بهتره ما تکرار نکنیم 

وا مهد مگه نماینده داره؟ پسر منم خیلی تو مهد کتک خورد من بهش میگفتم هرکس تورو زد تو نزن بگو ما حق ند ...

یه پسرو گذاشتن به عنوان مبصر کلاس... خدمم سر در نمیارم سیزده چهارده نفرن کلا

یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           
وا مهد مگه نماینده داره؟ پسر منم خیلی تو مهد کتک خورد من بهش میگفتم هرکس تورو زد تو نزن بگو ما حق ند ...

ابنارو مربی باید یاد بده چون نفوذش تو بچه ها بیشتره

باید همدلی رو تو مهد با نمایش و داستان و شعر و ... آموزش میدن