2777
2789

من تقریبا بالای ۶-۷ ماهه میرم بدنسازی 

سه ماه اول انگار فقط شهریه میدادم 

نظارت خوبی نبود 

همم آموزش ها اصولی نبودش.

هزینه برنامه ها هم ب شدت بالا بود.

دوره ثبت نام کردم مربیگری فدراسیون و هم حرکت شناسی بدنسازی تا علمم رو ببرم بالا خودم برای خودم برنامه بنویسم، که جواب بده فشار بیاره و با کمک تغذیه اصولی تر ساخته بشه.

میخاین نتیجه رو ببینین؟ 

اینم بگم من از وزن ۴۶ شروع کردم تا ب اینجا رسیدم 

قد ۱۶۴

I.g :Lifestyle_maria 

ببینم زود بزار لطفا

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدووووو

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

لایک

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

کاش نزاری بازوهات بزرگ بشه😮‍💨

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤