2777
2789

من با کسی بودم ۵ سال که  وضع مالی پدر من خیلی بالاتر بود

من همیشه به خودش میگفتم اصلا مهم نیست

ولی وقتی بابام داشت ارثشو تقسیم میکرد من با خودم گفتم سرمایمو میدم بهش ماشینمو میدم همه چی مال اون اصلا من و اون نداریم 

کاملا عاشق بودم و میخواستم بهترینا رو داشته باشه

ولی تو رویا بودم

دقیقا همون موقع اتفاقاتی افتاد و خودش جوری پلای پشت سرشو خراب کرد که من هنوز در حیرتم

بعدشم رفت دنبال یسری چیزا و فکر کرد بازی رو برده

بنده خدا هیچوقت نمیتونه بفهمه من چه کاری میخواستم براش انجام بدم و چقدر زندگیش تغییر میکرد

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه تعجبم این دخترا کجان که به چنین پسرایی میخورن

پس چرا به ما اینا نمیرسن

هر چی خیانتکاره به منه بدبخت میرسه

شب روزم سرکارم و تفریحم باشگاهه ولی نصیبم یکسری خیانتکار مبشن

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

هر کسی دنبال لیاقتش میره

یکی کاش زودتر بعضی ها رو‌میشناختیم

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بهترین و کامل ترین مرد هم که باشه کار اشتباهی هست که ارقت رو بهش بدی 

تمام  داراییت باید به نام خودت باشه و اون فقط میتونه درکنارت باشه همین 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
مشخص خیلی بچه ای . دلیل نمیشه چون عاشقی کل اموالتو ب طرف بدی

احمقم دیگه

فکر میکردم خیلی پسر خوبیه و خیلی هوامو داره و هیچوقت ترکم‌ نمیکنه

خدادهمیشه هوامو داره نشون داد همچین چیزی نیست اصلا و به چشم دیدم راحت از ۵ سال گذشت

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  
احمقم دیگهفکر میکردم خیلی پسر خوبیه و خیلی هوامو داره و هیچوقت ترکم‌ نمیکنهخدادهمیشه هوامو داره نشون ...

ادم ازدواجم میکنه بازم ب شوهر خودش اعتماد نداره چ برسه به رابطه ای که هیچیش معلوم نیست

همیشه تعجبم این دخترا کجان که به چنین پسرایی میخورنپس چرا به ما اینا نمیرسنهر چی خیانتکاره به منه بد ...

فکر کن انقدر ابله بود که من گاهی خندم میگیره 

وقتی ازم جدا شد سیگارشو ترک کرد و رفته باشگاه فکر کرد خیلی برد کرده و برنده اونه

بدبخت نمیدونه چه آینده ای براش میخواستم بسازم

هر کسی دنبال لیاقتش میرهیکی کاش زودتر بعضی ها رو‌میشناختیم

خدا رو شکر من به موقع شناختم

فکر کن انقدر ابله بود که من گاهی خندم میگیره وقتی ازم جدا شد سیگارشو ترک کرد و رفته باشگاه فکر کرد خ ...

هر کسی لیاقتی داره

نباید به بعضیا بها بدیم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

خدا رو شکر من به موقع شناختم

هزار بار شکر‌گزار باش 🤍

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند