2777
2789
عنوان

کاری که حقوقش انقدر کمه با کار نکردن تفاوتی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 28 پست
خیلی کمه واقعا جوابگو نیست تازه من مجردم و فقط خرج خودمو میدم

اره بخدا حسرت ب دل خیلی چیزا موندیم تازه کارش تو بازیافته اشغال جم میکنه تو یه جای کثیف و ....😔

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بخدا حسرت ب دل خیلی چیزا موندیم تازه کارش تو بازیافته اشغال جم میکنه تو یه جای کثیف و ....😔

الان نیروی کار واسه شرکت تولیدیا خیلی کمه سایتهای استخدامی رو چک کن اگه کار مناسب پیدا کردی بره مصاحبه قبولش میکنند

الان نیروی کار واسه شرکت تولیدیا خیلی کمه سایتهای استخدامی رو چک کن اگه کار مناسب پیدا کردی بره مصاح ...

مدرک میخواد؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

اگه کاری باشه که به تجربت اضافه کنه و مرتبط با شغل آیندت باشه خیلی هم خوبه.حتّی اگه بدون دستمزد هم کار کنی ارزشش رو داره.ولی اگه فایده ای واسه آینده نداره استعفاء بده.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
نه ، کارگر خط تولید مدرکش اهمیت نداره

کجا هست ؟ ما کرمانشاهیم. 

واقعا؟؟ 🥲

بقران 😔🤕

کجا هست ؟ ما کرمانشاهیم.

منظورم اینکه آگهی های استخدامی مرتبط با شهرتون رو یه مدت دنبال کنید از طریق سایت های استخدامی ایران استخدام ، جاب ویژن و ای استخدام