2777
2789
عنوان

لر های عزیزززززز بیاید🥰🥰🥰

97 بازدید | 14 پست

لطفا چندتا جمله یا کلمه رو میشه برام ترجمه کنید؟

هرکی بلده بگه ممنون میشم

دوسکم دوهار میا

جومی گَنِم واشه

وِ شماره گَنِمیا

خال دِ دَسِ پاشه

حالوعه گَنِم خره

مَگَنِم گرونه

یه ترانه ست لطفا معنیشو بگید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا لرم ولی هیچکدومو نفهمیدم؟🤣🤣البته من بختیاری ام یکم غلظت زبونمون پایینه نسبت ب بقیه لرا

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

لربختیاریم نفهمیدم😁

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

ببین من با پدر ومادرم گوشش میدم بزار الان برات می‌نویسم 

جز اکیپ دختر خاله های نی نی یار☘️اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

اهان فهمیدم این یه اهنگ لری خیلی هم معروف

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
هالوئه معنیشو نمی‌دونم چجوری بگم میگه تو که گندم میخوری مگه گندم گرونه

دایی که گندم میخری مگه گندم گرون

مرسی ازتون ممنونم متوجهش شدم عزیزای دل ❤️❤️❤️

عزیزم شرمنده من آنتن وای فایم برای اولین‌بار پرید 😬🤦🏻

خب اول از همه متنش اینه: دوسکم؛ بو هار میا… جومی گنم واشه… آی جومی گنم واشه ، به شمار گنم یا خال ده دست و پاشه حالو ای گنم خره؟ حالو ای گنم خره؟ مه گنم گرونه؟ آی مه گنم گرونه…؟ رنگِ چشِ دوسکم؛ رنگِ آسمونه… آی رنگِ آسمونه…چش ونی بم خنسی؛ چش ونی بم خنسی… 

تا افتام د دامت؛ آی! تا افتام د دامت… 

چی شعله زرده آفتاو… چی شعله زرده آفتاو… هه هام لو بونت… آی هه هام لو بونت… یه دسش وه آینه؛ یه دسش وه آینه…خوشه میکه تیمار… های خوشه میکه تیمار

معنیش : دوستم( منظورش معشوقشه ) ، از اون پایین میاد یا در بهار میاد ، کاسه ای گندم همراشه ، به تعدادِ گندم ها؛ خال روی دست و پاشه ، دایی گندم خر( خریداره منظور)  مگر گندم گرونه؟ رنگِ چشمِ دوستم ( منظور معشوقس) همرنگه آسمونه ، چشاشو میبنده و بهم میخنده ، تا افتادم به دامش ... مانند شعله زرد آفتاب همیشه لبِ بامت هستم ، آینه دستشه و خودشو آرایش و درست میکنه ،

یه همچین چیزی میشه اگر میخوای برو مال سیما بینا رو گوش بده خیلی قشنگه 

جز اکیپ دختر خاله های نی نی یار☘️اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️