2777
2789
عنوان

چرا پسرا زود بیخیال میشن

345 بازدید | 41 پست

یه پسری بود اول پیگیر بود دو سه بار پیشنهاد بیرون رفتن داد چون همسایه بود قبول نکردم ولی خوشم میومد ازش الاندیگه حتی استوریاممم نگاه نمیکنه دیر به دیر آنلاین میشه میاد مثلن چند روز پیش پیام داد راجب موضوعی جوابشو دادم بعد دو روز اومد جوابمو داد باز من جوابشو دادم هنوز آنلاین نشده چرا ما دخترا انقد پیگیری ولی پسرا بیخیال 

خب ۳ بار بدبخت گفته چند بار بگه😐

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دو سه بار پیشنهاد داد یعنی پیگیر بود دیگه. حالا بیشتر گیر میداد بهش میگفتی آویزون!

دیگه هر آدمی یه سطح مشخصی از غرور رو داره. اتفاقا آدم سالم همینه که عزت نفس و غرور خودش رو خرد نمیکنه بعد این همه نه شنیدن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

کسی که محترمانه دو سه بار پیشنهاد داده و رد شده اگه پیگیر بشه مشکل داره! 

شما که ارتباطی نزدیک نداشتید که علاقه سنگین داشته باشه

خوش اومدن ساده بوده این نازا مال این زمان از ارتباط نیست عزیز

بابا شاید بخواد بار چهارم قبول کنه

اع امضاتو درست کردی😂😂😍 خب چ کاریههه😂

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

خب لابد فک‌کرده بهش علاقه نداری چون‌ س بار بهت پیشنهاد داده دیگ نمیتونه خودشو برات بکشه😐😂

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍