2777
2789

یکساله خودش خونه رو ترک کرده رفته دنبال عیاشی و زن بازی

خرجیمونو میده مطابق معمول ولی منو دخترمو تنها گذاشته 

تازگی اقدام به طلاق کرده 

خداروشکر آپارتمانی که توش مستاجریم جای امنیه و همسایه های بسیار متشخصی داریم ، از اون لحاظ خیالم راحته 

ولی چند بار شوهرمو تهدید به ترک خونه کردم ، میگه نه ، آبروی منو نبری! تا وقتی طلاق نگرفتیم تو اون خونه باش!!!!

اونوقت خودش خونه رو ترک کرده آبروی من نمیره ؟! نمیگن زنش چیکار کرده که شوهره از خونه فراریه؟! 

همه ی خلافها از طرف خودش بوده، خودشم خونه رو ترک کرده و طلاق میخواد

نمیفهمم چرا نمیخواد من خونه رو ترک کنم؟؟؟

میخواستم نظر شمارو بپرسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی وقته شما و دنبال میکنم تنها دو راه داری هیچ کاری به شوهرت نداشته باشی فقط بشینی تو همون خونه دخترت و بزرگ کنی و خرجی بگیری یا جداشی و روی پای خودت وایسی .این همه اسیب روحی که از طرف شوهرت خوردی بعدا خودشو نشون میده یکم فکر خودت باش و انقدر این زندگی سمی و ادامه نده.

شاید از نظر شغلیو کاری یا فامیلش این حرفو میزنه اگه مهریه اینا داری ازش مهریه رو حتما بگیر و اصلا کوتاه نیا اگه خواست با بچه اذیتت کنه که مهریه رو ببخشی بگوبا وجود اینکه این مسیله ناراحتم می‌کنه ولی اشکال نداره بچه پیش تو باشه من طبق قانون هفته ای یکبار میام میبرشم مطمین باش چن ماه هم دووم نمیاره و پسش میاره 

نه توافق نمیکنم

اما شک نکن اون انقدر با اعصابت بازی میکنه ک مجبور شی توافق کنی ولی نهایت تلاشتو بکن و مقاومت کن

اگه مطمئنی اقدام به طلاق کرده که  هرچه سریع تر مهریه تو بذار اجرا که اموالی اگر به اسمش هست توقیف بشه و زودتر بهت برسه وگرنه ممکنه علاف کنه و اموالشو ب نام کسی دیگه کنه

مرنج و مرنجان♡
اما شک نکن اون انقدر با اعصابت بازی میکنه ک مجبور شی توافق کنی ولی نهایت تلاشتو بکن و مقاومت کناگه م ...

هیچی به نامش نیست از اول ازدواجشون زده به نام خانوادش .حتی حقوقش هم از اسی مخفی کرده 

هیچی به نامش نیست از اول ازدواجشون زده به نام خانوادش .حتی حقوقش هم از اسی مخفی کرده

عجب آدم مرموزیه پس چه دردی به جونش بوده زن گرفته😏

به هرحال میشه از روی حقوق دریافتی و وسع مالیش مهریه رو گرفت و از همچین آدمایی فقط باید حق و حقوق گرفت تا فکر نکنن زرنگن

مرنج و مرنجان♡
عجب آدم مرموزیه پس چه دردی به جونش بوده زن گرفته😏به هرحال میشه از روی حقوق دریافتی و وسع مالیش مهری ...

تازه بیماری روحی داشته از اسی قایم کردن.الان به خاطر بیماریش حقوقش اومده پایین .