2777
2789
عنوان

دلم سفر میخاد

51 بازدید | 19 پست

با ی ادم خوش اخلاق خوش سفر

خیلی دوس دارم تنها برم چون ادمای اطرافم بدسفرن بیشتر ناراحتم میکنن

اما نمیشه چون از نظر مالی مستقل نیستم☹️

خیلی وقته سفر نرفتم ک هیچ از سر کوچه اونورترم نرفتم

از نظر روحی خراااب

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اردویی میبرن ولی چون بچه کوچیک دارم احساس میکنم راحت نباشیمنمیدونمالبته بچمم ارومه ولی بازم دو د ...

ب نظرم با بچه نمیشه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
وایی اره منمم آنقدر دلم میخواد امروز برم بیرون حتیچه برسه به سفررر😪

قربون دهنت تا بیرونم برم اوکیه ولی چ فایده بی ماشین بی پول کجا برم کسی هم بخاد ببره با هزار التماس با قیافه کج تا سر خیابون میبره و بر میگردونه

دلم میخاد برم بشینم یجا خوش اب و هوا ی چایی بخورم قدم بزنم ولی......

قربون دهنت تا بیرونم برم اوکیه ولی چ فایده بی ماشین بی پول کجا برم کسی هم بخاد ببره با هزار التماس ب ...

واییی اره دلم میخواد برم بشینم تو یه جای خنک پاییزی چایی بخورم از سکوتش استفاده کنممممم

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

اصن افسردگی گرفتم بس گوشه خونه موندم ن حال دارم ب خودم برسم ن ب وضع خونه

باز غرم میزنن ک چرا همش تو گوشی باورکنید ی بار میرم بیرون انقد حسش میاد ک پاشم ب کارا برسم ولی الان ن همش برا فرار از حال بعد دلم میخاد تو گوشی باشم