2777
2789

فاطمه کم کم منو با وسیله های ارایشی اشنا کرد بابام از بچگی بهم میگفت اگه رژو اینا بزنی سرطان میگیری برا همین میترسیدم استفاده کنم خلاصه منم تو اون دوران خیلی زشت بودم سیبیلو و... دیگه خودتون میدونین😅رفتیم لوازم ارایش فروشی محلمون پنکیک و کرم و خط چشم و ربمل و رژ خریدیم ارایشم کرد که بریم بیرون باورم نمیشددد خیلیییی ناز و خوشگل شده بودم اصلا فکر میکردم خوشگل تر ازمن نیست هیجا دوستمم باورنمیکرد انقدر تغیر کنم خلاصه هروز ارایش میکردم وقتی بابام سر کار بود میرفتیم بیرون شده بود واسمون سرگرمی موتوری ها دنبالمون میومدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسم مستعار دوست پسرش رو میزارم اصغر 

اصغر فاطمه رو تهدید کرده بود اگه من باهاش دوست نشم میره به بابای فاطمه میگه که باهم دوست بودن و چت هاشونو بهش نشون میده منم میترسیدم چون منم چت کرده بودم باهاش قبود کردم کم کم عاشقش شدم اونم فقط برا سو استفاده با من بود اصلا بیرون نمیرفتیم باهم فقط در حد چت بودیم که 

ازم رابطه خاست منم خیلی بدم میومد از این جور حرفا 

خیلی خیلی ساده لوح بودم بهش گفتم بیا دم در خونمون همو ببینیم اونم وقتی کوچه خلوت بود اومد دم در منم یعالمه ارایش کرده بودمو و تبپ زده بودم درو باز باز کردم منو دید خیلی ذوق کرد اومد سمتم درو بستم از پشت التماس کرد دروباز کنم کاری باهات ندارم بزار ببینمت دام برات تنگ شده منم کمبود محبت داشتم خر شدم دروباز کردم اومد داخل درو بست میدونست کسی خونه نیست😣

بو.س   ل.ب  بو سیگار میداد حالت تهوع داشتم چندشم میشد اب دهنمو قورت بدم نزدیک اومدن بابامم بود سفت بغلم کرده بود نمیتونسم از بغلش دربیام گریه کردم گفت باشه بچرخ الان میرم به حرفش گوش دادم درست نمیدونم چی شد لباسمو داد باالا از رو شلوار مال..د بهم و با التماس رفت دویدم سمت حموم لیفمو برداشتم با ریکا و مایع افتادم به جون لبام انقدر گریه کردم