2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونی مثلا دونفر تو سرنوشت همن . بعد یکی از طرفین نه بگه. سرنوشت عوض میشه کلا

خب ما از کجا میدونیم سرنوشت همن؟

یعنی شااید واقعا سرنوشت هم نیستن و خدا یک چیز دیگهه برامون نوشته:))

بخاطر همین هم یک نفر نه میگه چون مقرر شده نه بگه

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

نه اصلا خودمون عقل داریم باید انتخاب کنیم سرنوشت و خواست خدا و حکمت چرته محضه

اینکه تو چه خونواده ای به دنیا بیام اینکه چه پدر و مادری داشته باشیم. مگه منو بازه که خودمون شوهر رو انتخاب کنیم. پدر و مادر آشغال و دلسنگی مثل پدر و مادر من نداشتی که این حرف رو میزنی. همش آرزومه کاش پرورشگاهی بودم

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

دلیلش اینه که خدا تو قرآن گفته من به انسان قدرت عقل و اختیار دادم، ما خودمون مسئول انتخاب هامون هستیم، ماییم که همیشه تو دو راهی انتخاب میکنیم چی پیش بیاد. هر اتفاقی که قراره ده سال بعد بیفته رو من با انتخاب الانم تعیین میکنم. اگه اینطور نباشه خود خدا زیر سوال میره.

چیزی که عقلانی تره اینه که وقتی یهو یه چیزی تغییر میکنه این به خاطر دعای یکیه، مخصوصا مادر

این منم که تو وسط گند زدن هام به خدا میگم توروخدا یکاریش کن یه جوری درستش کن چون من این اجازه رو به خدا میدم خدا کمکم میکنه وگرنه خدا تو سرنوشت ما دست نمیزنه

آیه ۱۱ سوره رعد: سرنوشت هیچ قومی تغییر نخواهد کرد مگر آنکه خودشان آن را تغییر دهند💕🔖

میاد من نمیزارم میاد. حتی بهش گفتم هیچ وقت ازدواج نمیکنم باهات.

اها توعم مث منی منم ازدواجی نبودم

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

خب ما از کجا میدونیم سرنوشت همن؟یعنی شااید واقعا سرنوشت هم نیستن و خدا یک چیز دیگهه برامون نوشته:))ب ...

اینم هست🥲 نمیدونم والا😄 میتونم بهت درخواست بدم یکم بحرفیم؟

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

میگم ببخشید من فکر میکردم ارمنی ها اجدادشون چند نسل قبل از ارمنستان اومدن امضای شما جالب بود برام پس ...

بله ارمنی نژاده مثل کورد و ترک

ارمنستان کشورش قدمتی نداره و ارمنی ها هزاران سال قدمت دارن از قبل میلاد مسیح مقدس

ایرانی اصیییل رو نمیدونم ولی اجدادمون در ایران بودن

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

منم اعتقاد نداشتم ولی این مدت زندگی برام اونقدر سوپرایز داشته یکم دودل شدم. میگه شاید این چیزا واقعا ...

من برعکس اعتقاد داشتم سرنوشت وجود داره ولی😭😂 تصمیمی که چند ماه پیش گرفتم کل قائده زندگیمو عوض کرد

خوشبخت باشی همیشه. دیگه فامیل بوده☺️

اره عزیزم فدات همچنین

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

اینم هست🥲 نمیدونم والا😄 میتونم بهت درخواست بدم یکم بحرفیم؟

دقیقا منم گیج میشم تهش نمیدونم دیگگه

اره عزیزم خوشحال میشم

بله ارمنی نژاده مثل کورد و ترکارمنستان کشورش قدمتی نداره و ارمنی ها هزاران سال قدمت دارن از قبل میلا ...

وای مرسی ازت واقعا برام جالب بود😍😍😍😍

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

میاد من نمیزارم میاد. حتی بهش گفتم هیچ وقت ازدواج نمیکنم باهات.

خب الان خدا و سرنوشت چکاره ست ؟ خودت نمیخوای خب بخواه و ازدواج کن پدر مادرت بد هم باشن ازانتخابات همسر که به عهده ی خودته اونو دیگه گند نزن بهش