دیشب مهمونی خونه دوست شوهرم دعوت بودیم از در که رفتیم تو اول از همه با باقلوایی که خودش درست کرده بود با چایی ازمون استقبال کرد ، بعد میوه چیده بود سیب موز خرمالو آناناس آورد بخوریم ما ساعت ۹ اونجا بودیم دیگه ساعت ۱۰ نیم شام رو آوردن یه ژله موزی درست کرده بودند😍با باقالی پلو با گوشت و مرغ شکم پر و کشک بادمجون بغلش هم سوپ درست کرده بود به علاوه سالاد سزار و ماست خیار با کشمش واقعا خوشم اومد دستش درد نکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا بنده خدا انقدر خودشو تو زحمت انداخته؟کاش انقدر سخت نگیریم که رفت و آمدها بیشتر بشه.
دقیقا
من به دوستم گفتم سری های اول تدارک زیاد دیدیم از این به بعد یک نوع غذا میذاریم واقعا هم بیشتر میچسبه
اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س) ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹 خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر بگو آمین💚💚