2777
2789
عنوان

شما ماهی چه قدر خرج خرید خورد و خوراک میکنین عذاب وجدان گرفتم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1696 بازدید | 105 پست
خب ما کرایه خونه و.. نداریم پدرمم به مادرم 3 م میده ماهی برای خودش به من و خواهرم 1 البته شهریه دانش ...

اره ماهم خونه مال خودمونه تازه یه واحدم اجاره دادیم 

قسط و ایناهم زیاد نداریم یه مبلغ کمی میدیم 

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️
دقیقا ، اصلا زیاد نیستگوشت ، مرغ ، میوه ، وسیله صبحونه ، خوراکی ، برنج روغن رب همه اینا رو هم خیلی ز ...

اره دقیقا همش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره ماهم خونه مال خودمونه تازه یه واحدم اجاره دادیم قسط و ایناهم زیاد نداریم یه مبلغ کمی میدیم

آره دیگ اینجوری بار راحت تر میشه بگذرونی

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

ما ۶ نفریم...۴ تا بچه ،خودمو،شوهرم....ماهی شده ۸۰ میلیون هم خرج کردیم.....شوهرم ماشین سنگین داره...خ ...

وای😍😍 خوشحالم برات 

ماشین سنگین درامدش خیلی عالیه الهی درامد و برکتتون بیشتر از اینم بشه فقط خرج کن کیفشو ببر

چیکار شوهرت داری قشنگ برا خودت پس انداز کن حیف همیشه این پولا دست آدم نمیادا

آره دیگه تصمیم گرفتم ودارم برای خودم پس انداز میکنم......

خوب قبلا برای  زندگی پس انداز میکردم...وهر موقع لازم داشت....یا ماشین خراب میشد بهش میدادم...نمیگم پول مال من بود...من خانه دارم...اون کار میکرد ولی من از خیلی چیزها چشم پوشی میکردم.و پس انداز میکردم...خیلی کم خرج بودم...ولی کم کم به خودم اومدم...وبرای خودم پس انداز میکنم...وهمیشه هم بهش میگم پولم تموم شد،،،پول لازم دارم

وای😍😍 خوشحالم برات ماشین سنگین درامدش خیلی عالیه الهی درامد و برکتتون بیشتر از اینم بشه فقط خرج کن ...

ممنون عزیزم...الهی بهترینها نصیبتون بشه....ی دنیا یعو ی خرج کردنش....هیچی تو دنیا مثل بازاررفتنودخرج کردن کیف نمیده

خیلی خوبه که عزیزم ما سه نفریم بچه سه ساله هم دارم خیلی بیشتر از اینها میشه چون میوه صیفیجات لبنیات ...

خداروشکر حالم خوب شد اصلا😂😍 اره ماهم همینطور

نه از همه بابت خیالم راحته دیگه ۴ تا بچه دارم....خیلی برای خونه خرج میکنه...هر موقع بگم کاتمو شارژ م ...

همین که خرج میکنه خیلی خوبه 

بخور و خرج کن کیفتو ببر دختر 

وای چقدر پر خرجین همتون😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫اگر مرغ و گوشت و ماهی و برنج داشته باشم ماهانه سه چهار تو ...

دیگ خرج خونه لاکچری بودن نمی‌خواد پول خیلی بی ارزش .یبار میبینی کسی نداره ولی اگ کسی داره و حرص میخوره برا خرج نکردن واقعا ضایع هست بدن به همه چیز نیاز داره .دوست من شوهرش هفته آیی یبار برا بچه هاش کباب میزد بعد هر هفته دعوا داشتن که پول این کبابو میشه راه دیگ خرج کرد ولی چند بار خونه من اومد یجورایی به خودش اومد براش عجیب بود من یبار رفتم سوپر مارکت کارت کشیدم بهم گفت این هزینه ها پول یه شال یا لباس زیر میشد 🙂گفتم بابا ول کن گشنه بمونیم در حسرت این فکرااتو به منم منتقل نکن 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

نه از همه بابت خیالم راحته دیگه ۴ تا بچه دارم....خیلی برای خونه خرج میکنه...هر موقع بگم کاتمو شارژ م ...

ببین باور کن اکثرا مردا همین هستن یادشون می‌ره بخاطر همین زن باید زرنگ باشه و فکر خودش 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
ما ۶ نفریم...برنج و حبوباتو میوه رو کل میگیریم....پیاز ،سیب زمینی هم سر باری به شوهرم میدن...تقریباه ...

ماهی بالای ۶۰ ۷۰؟😯😳

خانوما یک نصیحت.خرج کنید تا میتونید خرج بتراشید و خرج کنیداصلا عذاب وجدان نداشته باشید.....ما یکعمر ...

اره عزیزم راس میگی 

البته من مجردم ولی ازدواج کنم خرج میکنم🥲