2777
2789
عنوان

شما ماهی چه قدر خرج خرید خورد و خوراک میکنین عذاب وجدان گرفتم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1699 بازدید | 105 پست
مثلا چه خوراکی هایی ؟ اگه حوصله داشتی بگو

خوراکیهای خارجی البته به حز شکلات و پاستیل و...

دوکبوکی نودلای کره ای انواع موچی 

چیپسهای برند مثل تاکیس و لیز و...

نوشیدنی های خارجی 

هرچی که فک کنی رو تست کردم 

حالا اونا که خوشم بیاد دیگه میره تو خریداری همیشگیم

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

خوراکیهای خارجی البته به حز شکلات و پاستیل و...دوکبوکی نودلای کره ای انواع موچی چیپسهای برند مثل تاک ...

کدوم شهری که اینا دسترسته😭😭 منم میخواامم

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دیگه ببین ناهار ۴۰۰ تومن شام ۳۰۰ صبونه هم ۱۰۰ تومن حداقل بقیشم هله هوله اجیل و میوه و...

وای😂😂 حالا خوبه روزانه میخرین به چشم نمیاد 

ما یه جا میخریم یهو ۱۰میلیون میره خیلی بده😑

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️
وای😂😂 حالا خوبه روزانه میخرین به چشم نمیاد ما یه جا میخریم یهو ۱۰میلیون میره خیلی بده😑

اره تقریبا روزانه و هفتگی میخریم ینی شوهرم میخره من فکر میکردم کلا ماهی ۲ الی ۳ تومن میشه تااین ک یبار رفتم یه کیلو خیار خریدم کیلو ۴۵ تومن فک کردم بهم انداخته گفتم مگه خیار کیلویی ۲۵۰۰ نبود😂😂😂😂 انگار از اصحاب کهف برگشته بودم😂😂😂😂

گرونیه منم حس میکنم اگر ماهانه بخریم ارزونتر در میاد ولی واقعا نمیشه چون اکثر اوقات سفر میریم میمونه خراب میشه

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

مادرم برای یک ماه می‌خره 15م ما 4 نفریم هممون هم بزرگ 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

دیگه چاره ای نیست ، فقط تو نیستی همه این مشکلو دارن

بعدم تقصیر توعه مگه عذاب وجدان داری

میشه چیزی نخریم؟ نه 

دیگه مجبوریم هر طور شده بگذرونیم ، انشالله خدا کمکمون کنه ما که تو فشاریم

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)