2777
2789
عنوان

شما ماهی چه قدر خرج خرید خورد و خوراک میکنین عذاب وجدان گرفتم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 105 پست
مثلا چه خوراکی هایی ؟ اگه حوصله داشتی بگو

خوراکیهای خارجی البته به حز شکلات و پاستیل و...

دوکبوکی نودلای کره ای انواع موچی 

چیپسهای برند مثل تاکیس و لیز و...

نوشیدنی های خارجی 

هرچی که فک کنی رو تست کردم 

حالا اونا که خوشم بیاد دیگه میره تو خریداری همیشگیم

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

خوراکیهای خارجی البته به حز شکلات و پاستیل و...دوکبوکی نودلای کره ای انواع موچی چیپسهای برند مثل تاک ...

کدوم شهری که اینا دسترسته😭😭 منم میخواامم

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دیگه ببین ناهار ۴۰۰ تومن شام ۳۰۰ صبونه هم ۱۰۰ تومن حداقل بقیشم هله هوله اجیل و میوه و...

وای😂😂 حالا خوبه روزانه میخرین به چشم نمیاد 

ما یه جا میخریم یهو ۱۰میلیون میره خیلی بده😑

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️
وای😂😂 حالا خوبه روزانه میخرین به چشم نمیاد ما یه جا میخریم یهو ۱۰میلیون میره خیلی بده😑

اره تقریبا روزانه و هفتگی میخریم ینی شوهرم میخره من فکر میکردم کلا ماهی ۲ الی ۳ تومن میشه تااین ک یبار رفتم یه کیلو خیار خریدم کیلو ۴۵ تومن فک کردم بهم انداخته گفتم مگه خیار کیلویی ۲۵۰۰ نبود😂😂😂😂 انگار از اصحاب کهف برگشته بودم😂😂😂😂

گرونیه منم حس میکنم اگر ماهانه بخریم ارزونتر در میاد ولی واقعا نمیشه چون اکثر اوقات سفر میریم میمونه خراب میشه

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

مادرم برای یک ماه می‌خره 15م ما 4 نفریم هممون هم بزرگ 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

دیگه چاره ای نیست ، فقط تو نیستی همه این مشکلو دارن

بعدم تقصیر توعه مگه عذاب وجدان داری

میشه چیزی نخریم؟ نه 

دیگه مجبوریم هر طور شده بگذرونیم ، انشالله خدا کمکمون کنه ما که تو فشاریم

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)