2777
2789
عنوان

شما ماهی چه قدر خرج خرید خورد و خوراک میکنین عذاب وجدان گرفتم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1692 بازدید | 105 پست
بوس همچنین

تشکر💖

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما ۶ نفریم...۴ تا بچه ،خودمو،شوهرم....ماهی شده ۸۰ میلیون هم خرج کردیم.....شوهرم ماشین سنگین داره...خدا رو شکر در آمدش خوبه....ولی بی اندازه خرج میکنه...خیلی......

شوهرم رفته بود جاده..برام ۲۸ میلیون کارت به کارت کرد...باور میکنی تو ۱۰ روز تموم شد...من فقط از اون ۲۸ تومن ۷ تومن قسط دادم...واقعا بقیش همینطوری خرج شد....شوهرم وقتی اومد بهش گفتم پول بریز برام گفت مگه پولت تموم شد گفتم آره ما ۵ نفر آدمیم وسایلهایم به این گرانی....

هیچکس بخداااااااااااااا.......

شوهرم رو ماشین سنگین خیلی پیشرفت کرد....بهش گفتم من برات جمع کردم من طلاهامو فروختم.....گفت خودم کار کردم...مگه تو ارث باباتو آوری......دیگه تصمیم گرفتم جمع نکنم هر چی دستم بیاد خرج میکنم

شوهرم رو ماشین سنگین خیلی پیشرفت کرد....بهش گفتم من برات جمع کردم من طلاهامو فروختم.....گفت خودم کار ...

جمع کن برای خودت بهش نگو با این مدل طرز فکرش هر آن احتمال ار چیزی هست 

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯                                           

من  بستنی خشک و  نودل و نوشابه گازدار صورتی سیب و  ایسپک و معجون و رول نادری و کیک بنتو و نوتلا و بستنی زمستونی 

حالا میخوام سوشی و موچی و نوشابه گازدار آبی رنگ امتحان کنم 

عالی واسه یکم خیار اسنپ گرفتی.

اره😂😂😂 

چون زنگ زدم شوهرم گریه کردم چرا خیار نخریدی من سالادمو چیکار کنم اونم اسنپ رفت و برگشت گرفت گفت برو بخر بیا و بکش بیرون واقعا عادت ندارم برم خرید 😂😂😂

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

نه هر ۴۰روز ۱۰میلیون🥲

یعنی هر40روز10م هزینه میکنید بنظرت زیاده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
نه هر ۴۰روز ۱۰میلیون🥲

خیلی خوبه که عزیزم 

ما سه نفریم بچه سه ساله هم دارم خیلی بیشتر از اینها میشه چون میوه صیفیجات لبنیات حبوبات گوشت مرغ ماهی خشکبار آجیل خوراکی برنج خوب باید بگیریم 

من بستنی خشک و نودل و نوشابه گازدار صورتی سیب و ایسپک و معجون و رول نادری و کیک بنتو و نوتلا و بس ...

ابی طعم تمشکه اگرصورتی خوشت اومداینم خوشت میاد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
جمع کن برای خودت بهش نگو با این مدل طرز فکرش هر آن احتمال ار چیزی هست

نه از همه بابت خیالم راحته دیگه ۴ تا بچه دارم....خیلی برای خونه خرج میکنه...هر موقع بگم کاتمو شارژ میکنه...اصلا از خرج کردن نمیترسه..نه نمیگه.....ولی هیچوقت هم نگفته تو زن زندگی بودی ،،طلاهاتو فروختی من پیشرفت کردم....دستت درد نکنه.....اینا رو اصلا نمیگه...میگه من خودم کار میکنم..عمرم تودجاده ها رفته....باز هم خدا رو شکر برای خرجی خونه کمو کسر نمیزاره....دیگه یکم زبونش تنده