2777
2789
عنوان

نهمین روز آذز هزار چهارصد و سه

113 بازدید | 4 پست

امروز نهمین روز آذر ۱۴۰۳ هست..

من بی حال و با بدن درد از خواب بیدار شم

و بی حوصله ام...تقریبا 1۲ روز دیگه آزمون دارم و تا 20 روز دیگه هم نتیجه ی آزمون اول میاد ؛ زندگیم بد نیست 

چنگی ب دل نمیزنه ولی خب دیگ چ میشه کرد؟

امسال اگه آزمونا رو قبول نشم ک باید برم دنبال کارگری 

و اگه قبول شم باید ی خودم مغرور نشم و فک نکنم همه چی تموم شده بلکه سنجیده رفتار کنم و سفت و سخت فقط کار کنم تا از فرصتی ک خدا بهم داده استفاده کنم ..البته نميدونم هدف خدا از خلقت آدمای ک کلی سختی میکشه چیه.. و آدمی ک همیشه قشر ضعیف جامعه بوده و هیچ جایگاهی نداشت بعد این همه سال با تلاش خودش بره داخل آدم های مرفه بشه چطور میتونه وارد اون ها شه مثل اون ها نرمال رفتار کنه گوبی که هیچ اتفاقی نیافتاده ..

در هرحال هرچی قراره پیش بیاد در هر دو صورت باید سخت کار کنم و دنبال راحت طلبی نباشم.. 

من هم مثل تو بودم خیلی تلاش کردم خیلی کار کردم ولی یه جای کار ما می لنگه هر چی سعی کنیم به جایی نمی ...

چطور مگه؟ 

خدا بزرگه عزیزم 

خوبی های زندگیتو ببینی و بشمری و میبینی از بقیه جلوتری

خیلی ها از دور شاید یچیزی داشته باشن ولی تو نداری

بری داخل زندگیشون میبینی تو از اونا خوشبخت تری

ناشکر نباش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور مگه؟ خدا بزرگه عزیزم خوبی های زندگیتو ببینی و بشمری و میبینی از بقیه جلوتریخیلی ها از دور شاید ...

پدر من هم مثل شما حرف می زد خدابزرگه خدابزرگه سرطان داست می گفت بعد مرگم ببین فامیلام براتون چکار می کنن وقتی فوت کرد هیچکس حالمونو نپرسید فقط پدربزرگم اومد و گفت ارثم رو میخوام عموهامم بعدا زمینهاشو خوردن حالا دارن بهترین جای خارج زندگی می کنن و ما داریم در بدترین شرایط