2777
2789
عنوان

شما هم خانواده شوهرتون اینجوری باهاتون رفتار میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 136 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه قیافه ندارن نه چهره نه چیزی من تعریف نباشه از خود چه قیافه چه حرف زدن چه تیپ همه جوره از اینا با ...

راستش گفتین روشونو برمیگردونن. زمین نگاه میکنن واینا گفتم شاید ازقیافه تون خوششون نمیاد   واینکه دلیل اینهمه کناراومدن و سادگی شمارو نمی‌دونم.  حتی باشوهرت

همش بخاطر اینه همسرت پشتت نیست عزیزم 

امید وارم سر عقل بیاد

اما تا اون روز ظما سعی کن نجنگی چیزی رو هم نه به رو بیار نه اعلام کن هم همسرت هم خانوادش اما سعی کن هر چندتا مهمونی با بهونه ای که همسرتم شک نکنه توی مهمونی هاشون شرکت نکن ، رابطه ات رو با همسرت خیلی بهتر کن ، بلانسبت سواری بیش از اندازه هم بخاطر محبت دیدن بهشون نده

راستش گفتین روشونو برمیگردونن. زمین نگاه میکنن واینا گفتم شاید ازقیافه تون خوششون نمیاد واینکه دلی ...

همینه واقعا حسادت دارن اره واقعا من در واقع باید تموم میکردم این شرایط و جدا میشدم فقط چون کس و کار و پشت ندارم یه آدم که بشه بهش تکیه کرد پدرو مادر فوت شدن شهر غربت ازدواج کردم همش کنار اومدم تا الان میگم پیش خودم جدا شم کجا برم بمونم هر روز بدتر میشه 

همش بخاطر اینه همسرت پشتت نیست عزیزم امید وارم سر عقل بیاداما تا اون روز ظما سعی کن نجنگی چیزی رو هم ...

چشم عزیزم اره کجای کاری خواهر با اونا متعهد میشه علیه من که نمیتونی جدا بشیم هی دلم خونه بخدا

ان شالله

مادر شوهر من خیلی ادم بدیه به زندایی شوهرم گفته بود این اومد خونم همتون جمع بشید دعواش کنید که چرا. از جون پسرم تو عقد طلا میخره بقران داشت همین جور دعوام میکردن یهو پسرش زنگ زد که خونشون دزد زده همچی برده جدیدانم به گوشم رسید از کار بی کار شده دایی شوهرم تو روستا داره زندگی میکنه فرش زیر پاهم ندره همون موقعه جلو همه داشت دعوام میکرد خدا دلش شکست

همینه واقعا حسادت دارن اره واقعا من در واقع باید تموم میکردم این شرایط و جدا میشدم فقط چون کس و کار ...

نه من نمیگم باید جدابشی  ولی تو هم یکم سیاست داشته باش  بیخودی بهشون محبت نکن همه مهمونیاشونم نرو بعضیارو خودتو بزن به مریضی یابهونه یی....شوهرت تورو طلاق بده نیس چون خوب می‌دونه توازسرشم اضافی

اره قشنگم مشکل داره مغزش ثابت شده بهم

شوهرت احتمالا متوجه شده از طلاق می‌ترسی ،تهدیداش الکیه 

به قول کاربرا یوقتا نرو خودتو بزن به مریضی و سردرد

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
نه من نمیگم باید جدابشی ولی تو هم یکم سیاست داشته باش بیخودی بهشون محبت نکن همه مهمونیاشونم نرو بع ...

هر چی بر خلافشه قهر می‌کنه بعد خواهر برادراش و جمع می‌کنه خونه ما منو تهدید به طلاق که اره نمیتونی با راه و روش ما جلوبری توافقی طلاق بگیریم یعنی هر سری کارشونه