2777
2789
عنوان

شما هم خانواده شوهرتون اینجوری باهاتون رفتار میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 137 پست
تو چیکار کردن وحشین؟

خودشون اومدن خواستگاری ، بابام بخاطر فامیلی قبول کرد ، مراسم نامزدی عقد رو بدترین شکل برام زهر مار کردن ، توی یه سال عقد باورت میشه مادر شوهر یه بار دعوتم نکرد حتی یه بار خونه مون نیومد، وقتی هم شوهرم میومد پیشم حرف حدیث در میاورد، ، ب زور شوهرم مراسم عروسی گرفت نصف شون اومدن نصفش نیومدن دعوا بزرگی جلو مهمونا در آوردن ، حتی پاکشا نکردن دعوت نکردن بعد عروسی همش بی حرمتی ، دیدم ازشون حرف میزنن پشت سرم ، رابطه رو کم کردم باهاشون طوری ک اصلن وجود ندارن ، فقط دنبال تیغ زدن شوهرم بودن اینقدر جلوی پیشرفت شوهرم رو گرفتن تا می‌دیدم پولی دستش میاد با یه ترفندی ازش می‌گرفتن شوهرم اوایل  طرف دازشون بود آخر دید ک اونا فقط سواستفاده میکنن کلن گذاشتشون کنار ، 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه فوت شدن

الهی بگردم. مظلوم گیر آوردن🥺 منم پدرم فوت کرده بهشون گفتم پدرم مرده خدام که نمرده. واگذارتون کردم به خدا. جالبه بعدش اومدن خونم خواهرشوهرم بهم پشت کرده بود باهام حرف نمیزد😐😐😐😐

خدا جای حقه عزیزم منم خیلی اذیتم میکردن مامانم زنگ زد به مادر شوهرم گفت تو خیر از زندگیت نمیبنی حسود ...

میازه گلم من حتی شب عروسی مادر شوهرم نفرین کردم گفتم اگر قصدت خراب کردن زندگی منه جهنم کردن زندگی منه تقاص پس بدی ، خدا شاهده تقاص پس داد زندگی اون پسر عزیز دردونه اش از هم پاشید و دخترش طلاق گرفت ، الان کارش شده شب روز گریه کردن تقاص گریه های منو پس میده ولی خدا شاهده دلم هنوز میسوزه برا دختر و پسر ش هم براشون دعای خیر میکنم

ببین می بینی باهات کم محلی میکنن توام گم محلی کن سردباش اون شوهرتم لنگه اوناس باورکن دوروزدگ بخاطرخو ...

بخدا بجای اینکه پست من باشه با اونا متعهد میشه مثلا خواهرشمیاد من نرم وای تا یکماه قهر می‌کنه بی محلی بدرفتاری با من بخاطر اونا اصلا نمی‌دونم این اینجوری بود چرا زن گرفت

خودشون اومدن خواستگاری ، بابام بخاطر فامیلی قبول کرد ، مراسم نامزدی عقد رو بدترین شکل برام زهر مار ک ...

خدارو شکر شناختشون منم مادر شوهر عفریتم تو عقد بخاطر خرید یه ماشین و حسادتش خواست جدامون کنه که ماشین بده زنت بره مهریش برات ماشین میخریم  یعنی کلفتی ما کن زندگیت خراب کن برگرد اینا دشمن هستن😒