2777
2789
عنوان

شما هم خانواده شوهرتون اینجوری باهاتون رفتار میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 137 پست

ادامه بده به همین رفتارت. اتفاقا اصلا نشون نده داری اذیت میشی. کم‌کم واقعا هم بی‌خیال رفتارهاشون میشی. انقدر برات بی‌اهمیت میشن.

به‌مرور و نامحسوس بهونه بیار و همهٔ اون مهمونی‌ها رو شرکت نکن. ولی پیش همسرت نگو کارت عمدیه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بخدا اصلا آدمی نیستم به با حرف برنجونم چه با رفتار چه غیبت کنم اصلا سرم تو کار خودمه ولی اینا از ...

محلشون نذار. همین. منم خیلی بهشون محبت کردم. دیدم نمیشه و دائما پشت سرم حرف میزنن و جلوی روم با هم پچ‌پچ میکنن. منم همیشه بهشون اخم میکنم چندبارم بروشون آوردم که از دهن بچه‌های من میگیرن و خرج خوشگذرونیاشون میکنن. باز یکم دست از سرم برداشتن. فقط اینو بدون ادم حسود درمان نمیشه. پس خودتو اذیت نکن.

لعنتیارو اینجوری آدم تخریب میشه منم قبلاانقدگریه میکردم الان ولی ن جلوم خوبن پشتم میحرفن کلاعادتشونه ...

اره واقعا دیگه چه میشه کرد نیومدیم که خون دل بکشیم بخدا اگه پدرو مادر داشتم و کس و کار و دورم پر بود اصلا ناراحت نمی‌شدم میبینم دورم خالیه شهر غربت ازدواج کردم همین جوری احساس تنهایی دارم اینا به جای اینکه دور آدم رو بگیرن محبت کنن برعکسن خب واقعا ناراحت میشم 

دقیقن سرشون میاد من دیدم ، منو شوهرم عقد بودیم اصلن نمیزاشتن شوهرم عروسی بگیره ، میگفتن نمیخاد الان ...

خدا جای حقه عزیزم منم خیلی اذیتم میکردن مامانم زنگ زد به مادر شوهرم گفت تو خیر از زندگیت نمیبنی حسود و تلفن قط کرد الهی سر دخترش بیارن خدا هست واگذار کردم خدا اونم همچی مادر شوهر خوبی نداره

ببین می بینی باهات کم محلی میکنن توام گم محلی کن سردباش اون شوهرتم لنگه اوناس باورکن دوروزدگ بخاطرخونوادش میندازددت دور چرابعضیامون انقدبدبختیم 

بقول شوهرم من هروقت بخام میتونم مث آشغال پرتت کنم بیرون😥😔ولی خونوادمونمیتونم ک الان دگ واسم عادی شده هرچی بگه میخندم 😂😂😂