2777
2789
عنوان

شما هم خانواده شوهرتون اینجوری باهاتون رفتار میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 136 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادره خودش منو انتخاب کرد خودشو خوب نشون میداد بعد میدید شوهرم محبت می‌کنه جنگ و دعوا مینداخت تو نام ...

پس راهکار اینه که پول جمع کنید و از اون خونه برید تا دست از سرتون برداره

پس راهکار اینه که پول جمع کنید و از اون خونه برید تا دست از سرتون برداره

دقیقا درستش همینه ولی شوهرم میگه روز اول گفتم من از مادر و خانوادم جدا نمیشن نمیتونی طلاق خب من روز اول قبول کردم نمیدونستم همچین جونورایی هستن

عزیزمن مادر شوهر خواهر شوهر هیچوقت دوست نمیشنبخدا پشت سرمن به شوهرم انقدر بدم میگن مهم نیزمین گرده س ...

اره اینا همه کارما داره آنقدر زمین کرده می‌چرخه می چرخه تا برسه به اینا

دقیقا درستش همینه ولی شوهرم میگه روز اول گفتم من از مادر و خانوادم جدا نمیشن نمیتونی طلاق خب من روز ...

منم شوهرم روز اول همین گفت که من برم شهر اونا که ۱۰ ساعت دوریم ولی ورق به نفع من برگشت شهر ماهست ننشم از حسودی داره میمیره

ولی شرایط تو خوبه  حداقل میدونی اونا باهات دشمنن سمت من کل فامیلام چه همسرم چه خودم توی ظاهر خوبن پشت سر از شمر بدترن سر عروسی من یه کارای کردن واقعا شاخ درآوردم ولی همیشه با همه این اتفاقا تو ظاهر خوبن ببینن مون بگو بخند را میندازن واقعا آدم میمونه اینا دوستم یا دشمن

ولی شرایط تو خوبه حداقل میدونی اونا باهات دشمنن سمت من کل فامیلام چه همسرم چه خودم توی ظاهر خوبن پش ...

اینا شوهرم که هست خوب میشن اون که نیست اینجوری میکنن بخدا من خودم خواهر شوهر بشم عروسمون رو میزارم رو چشمم چیه فاز دشمنی گرفتن 

اینا شوهرم که هست خوب میشن اون که نیست اینجوری میکنن بخدا من خودم خواهر شوهر بشم عروسمون رو میزارم ر ...

به ذات آدما هم برمیگرده بعضیا ذاتشون خوبه بعضیا هم ذاتشون کثیفه عقده ای و حسودن