2777
2789
عنوان

وقتی با شوهرم دعوا میکنیم

136 بازدید | 16 پست

وقتی باهم قهریم بعدش بخاییم بریم جایی انقد گاز میده دل و رودم میاد بالا الان تو اقدامم انقد از سرعت گیرا پریده بالا زیرشکمم درد گرفت داداشمم تو ماشینه چیزی نمیتونم بگم چیکارکنم😭😭

اه چقد بدم میاد سوار ماشینش نمیشدی منم دوس پسرم اینجور بود یادم انداختی مورمورم شد چندسالشه

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اه چقد بدم میاد سوار ماشینش نمیشدی منم دوس پسرم اینجور بود یادم انداختی مورمورم شد چندسالشه

مجبور شدم وگرنه عمرا سوار نمیشدم واسه همینم لج کرده. 

بچه نیست خاک تو سر ۳۸سالشه تو لجبازی ده سالگیش مونده

مجبور شدم وگرنه عمرا سوار نمیشدم واسه همینم لج کرده. بچه نیست خاک تو سر ۳۸سالشه تو لجبازی ده سالگیش ...

اه ینی متولد ۶۶ دقیقا عینه اون چندش احتمالا شهریوریم باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

شهریوری نیست ولی متولد تابستونه

واقعا چندشه این رفتار اون سال متولد سال گربه هستن بی نهایت لوس و لجباز

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مجبور شدم وگرنه عمرا سوار نمیشدم واسه همینم لج کرده. بچه نیست خاک تو سر ۳۸سالشه تو لجبازی ده سالگیش ...

یبار ک اروم بودین بهش بگو اینجوری رانندگی کردنت  خدای نکرده اگه حامله باشی باعث سقط میشه خطرناکه چون ب شکم ضربه وارد میشه 

من ک حامله بودم بودم سوار تاکسی هم میشدم مجبور بودم تذکر بدم اروم برین 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
اونوقت چند وقت دیگه میخوای بچه به بغل تو این وضعیت باشی؟

خوب چیکار کنم؟ ببین کلا اخلاقش بد نیست حتی قهر طولانی رو نمیتونه تحمل کنه ولی همون یه روز سگگگ میشه مخصوصا بخاییم بریم جایی. تو خونه باشیم که سگ محلش میکنم مجبور میشه بزنه بیرون