2777
2789

بچها سه سال با اکسم بودم تازگی کات کردیم از طرفی ی مورد خوب هست ک میگه میخواد جدیش کنیم بیاد با خانوادم حرف بزنه ...ولی من دلتنگ اکسمم 💔 نمیدونم چیکار کنم.الان میگین تا قبلیو فراموش نکردین نرین سراغ بعدی ولی خب ممکنه دیگه همچین کیسی برام نباشه نمیخوام ازدستش بدم چطور کنار بیام با دلتنگی کادوهاش جلو چشمه عطرشو زده روش دارم دیونه میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیانت کرد با دختر خالش ...دوستام باهم دیدنشون 💔

وای اینکه بهترین دلیله برای فراموش کردنش

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

اگر اکست برگرده ، عذرخواهی کنه ، قول بده دیگه تکرار نکنه و بخواد کاراشو جبران کنه میبخشیش و دوباره باهاش میری تو رابطه ؟ 

First of all , love yourself                                                                         
بگو

لیاقت خودت و زندگیتو خودت مشخص میکنی ، میتونی یه دختر باشی که لیاقتش یه خائنه ، کسی که حتی حاظر نبود بعد سه سال حلقه دستت کنه و به جاش بهش خیانت کرد .

یا هم یه دختر با وقار و با شخصیت باشی که نشون بدی کسی نمیتونه با تو مثل یه ادم بی ارزش رفتار کنه.

عشق و خاطره واسه کسی ارامش نمیشه ، یا همینطور خودتو عذاب بده و این خاستگارتو ول کن تا بره پی کسی که میدونه چطور زندگی رو بچرخونه ، یا هم بچه بودنو بزار کنار و بفکر خودت باش

اگر اکست برگرده ، عذرخواهی کنه ، قول بده دیگه تکرار نکنه و بخواد کاراشو جبران کنه میبخشیش و دوباره ب ...

بار اولش نبود ک خیانت کرد من خیلیی فرصت دادم ولی دیگه بریدم ازش،ی هفته قبل رو شدن خیانتش با مامانم حرف زده بود💔دیگه هرگز برنمیگردم ،خیانت با دختر خاله قابل بخشش نیست ازدواجم کنی هرروز همو میبینن ...

اول اینکه کسی که خیانت میکنه لیاقت نداره بهش فکر کنی...دوم اینکه اگر نمیتونی اونو فراموش کنی بخاطر بوی عطر و خاطراتش لطفا وارد زندگی فرد دیگه ای نشو...چون اون گناهی نداره که اینجوری اسیر خاطره داشتنه شما بایکی دیگه باشه که پس فردا تا باهاش دعوا کردی یا یاد خاطرات قبلی بیفتی یا اون بیاد سمتت و هوایی بشی و زندگی این بیچاره خراب بشه..

عاقلانه با خودت کنار بیا و تصمیم بگیر

قاشق نشسته
بار اولش نبود ک خیانت کرد من خیلیی فرصت دادم ولی دیگه بریدم ازش،ی هفته قبل رو شدن خیانتش با مامانم ح ...

شانس بهت رو کرده. متوجه نیستی...بنداز دور آدمی که براش ارزش نداشتی

لیاقت خودت و زندگیتو خودت مشخص میکنی ، میتونی یه دختر باشی که لیاقتش یه خائنه ، کسی که حتی حاظر نبود ...

خودمم میخوام منطقی جلو برم و اینکه هرگز ب ادم قبلی برنمیگردم ولی خب حق بده سه سال مدت کمی نیس ما یجورایی باهم رشد کردیم و بزرگ شدیم اون ب بخت خودش لگد زد من خیلی ازش سرتر بودم از لحاظ خانوادگی،و شخصیت و موقعیت و فرهنگ مطمئنم دختری مثل من نمیتونه پیدا کنه برا زندگی نمیگم نیس ولی سطحشون ب این نمیخوره .با اینحال من چون دوسش داشتم کنار اومده بودم ولی اون چی با دختر خالش بهم خیانت کرد 💔