خوبه ، میخواستم مطمئن شم که قصد برگشتن به این شخص رو نداری . حالا که این شخص کلا برات تموم شده چرا اثارش از زندگیت پاک نشه ؟ هر عکس ، پیام و ... ازش داری پاک کن . تمام کادوهاش رو بریز سطل زباله . هر چیزی که به این شخص مربوط میشه رو از خودت دور کن تا کم کم بتونی از ذهنت هم بیرونش کنی .
ظاهر خواستگارت به دلت نشسته ؟ با موقعیت اجتماعیش ، شغلش و ... اکی هستی ؟ اگر میخوای با خواستگارت اشنا بشی بهش بگو من کلا عقیدم اینه که قبل از نامزدی و عقد ، دوران شناخت طولانی داشته باشیم . چند ماه تلفنی و حضوری با خواستگارت در ارتباط باش . ببین تو ملاقات های حضوری محبت هاش به دلت میشینه ؟ دلت میخواد کنارش باشی و باهاش حرف بزنی ؟ کنارش حالت خوبه و دلت میخواد باز هم ببینیش ؟ تو این چند ماه باید ببینی ایا کم کم به این خواستگارت جذب میشی یا نه ؟ اگر جذب شدی که ادامه بده اما اگر جذب نشدی و هنوز فکرت پیش اکست هست دیگه باهاش ادامه نده و بگو به خاطر فلان و فلان دلیل برای هم مناسب نیستیم .
هیچ وقت هم خواستگارت رو با اکست مقایسه نکن . مثلا خواستکارت برات گل خرید با خودت نگو اکسم چه گل های قشگی برام میخرید و ... . هروقت یاد اکست افتادی بگو این قدر براش بی ارزش بودم که هر دفعه یک نفر دیگه رو به من ترجیح میداد . بگو من لیاقتم این بود که بیاد محترمانه از پدرم بخواد بهش اجازه بده من به عنوان همسرش در کنارش باشم ، اما این قدر من رو ناچیز میدید که به جاش رفت سراغ کس دیگه .