2777
2789
عنوان

با عرض معذرت اقایی که یه 🫡 مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم ولی میگن وقتی با یکی میگرفتنشون میبریدنشون شایدم خدادی باشه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه دار میشه؟

اره.

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
آیا ی مرد حاضره با زنی ک ی سینه داره ازدواج کنه😕😵‍💫؟ک من این کارو بکنم

سینه  فرق داده 😂ظاهر زیبایی و 

اصن میدونی بیضه چیه 

در حقیقت باید بگی مث زنی ک یک تخمدان نداره

نمیدونم ولی میگن وقتی با یکی میگرفتنشون میبریدنشون شایدم خدادی باشه

دیروز عمل کرده. 

واقعیتش هنوز نمیدونم مشکلش چیه. 

امروز گرفته من لیاقتت رو نداره فلانم بهمانم. 

من اصلا نمیدونم اون چیه که علم کرده 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
خب بزار نداشته باشه بیخیال😐

ایا مجردی؟

منظورم اینه تاثیر هم داره تو زندگی؟؟

آیا ی مرد حاضره با زنی ک ی سینه داره ازدواج کنه😕😵‍💫؟ک من این کارو بکنم

اره من دیدم یکیو من میشناسم هیچ سینه نداره ازدواج کرد الان بچه هم داره یه پسر... یکیم بخاطر سرطان یه سینشو بریدن ازدواج کرد الان دوتابچه داره... یکی ازآشناها نزدیک یه سینه داره براثرسرطان شوهرش عاشقشه الانم دیگه پیرشدن 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

دیروز عمل کرده. واقعیتش هنوز نمیدونم مشکلش چیه. امروز گرفته من لیاقتت رو نداره فلانم بهمانم. من اصلا ...

نمیدونم والا خودت بپرس سردربیا

دلیلشو حتما بپرس

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

تورابطه جنسی وبچه دارشدن تاثیرداره درچنین مواقعی احساس بذارکنارمنطقی رفتارکن بعدلطف نکرده گفته،اگربع ...

یعنی یک  بیضیه این قدر تاثیر  داره؟

فقط یکیش رو برداشتن ها ؟ 

تازه دیرزو عملش کردن.