2777
2789
عنوان

با عرض معذرت اقایی که یه 🫡 مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 45 پست
دیروز عمل کرده. واقعیتش هنوز نمیدونم مشکلش چیه. امروز گرفته من لیاقتت رو نداره فلانم بهمانم. من اصلا ...

مادر زادی نداره یا بخاطر حادثه ای چیزی از دست داده؟ بهتره بری پیش پزشک دقیق بپرسی رو میل جنسی و بچه دارشدن تاثیر داره یا نه...اگه تاثیری نداره فکر نمیکنم ازدواج باهاش مشکلی داشته باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاهلمنه چ تاثیریفقط اگه به مسل جنسی و بچه دار شدنش اسیب نزده باشهحتمااز ی دکتر بپرسوگرنه بیضه اصلا ...

اخه برای من بچه مهم نیست. ولی این که این داره همش گریه میکنم منو ترسونده.

تازه دیروز عمل کرده 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
یعنی یک بیضیه این قدر تاثیر داره؟فقط یکیش رو برداشتن ها ؟ تازه دیرزو عملش کردن.

نه اینکه کلا بچه دارنشه 

اما هورمون مردانه مرد بواسطه بیضه اس ،هومورن تسترون 

رابطه جنسی ضعیف ،وسردمزاجی ممکن بگیره 

وهمینطوروظیفه تولیداسپرم داره وتعداد کسی که سالم باکسی یکی داره مساوی نیست 

ودربچه دارشدنم تاثیرداره مسلما

این یه ریسکه!که آیا خوب باشه یانه!

کسی که همسرش این عمل میکنه ،وظیفه اش بمونه پاش 

امامجردقضیه اش فرق میکنه ،عقل حکم میکنه که خودش توچنین ریسکی قرارنده!

باید با دکترش صحبت کنی 

توی فامیل ما هم هست مادرزادی یه بیضه داره دکتر گفته می‌تونه بچه دار بشه مشکلی ندارن شما هم باید با دکتر حرف بزنی باهاش برو دکتر اورولوژی فک کنم پیش خودش باهاش حرف بزن 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
مادر زادی نداره یا بخاطر حادثه ای چیزی از دست داده؟ بهتره بری پیش پزشک دقیق بپرسی رو میل جنسی و بچه ...

بخاطر مشکلی. مثل این که عفونت کرده.

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
یعنی یک بیضیه این قدر تاثیر داره؟فقط یکیش رو برداشتن ها ؟ تازه دیرزو عملش کردن.

برو دکتر متخصص و در مورد بچه دار شدن یا تشدن و رابطه جنسی سوال بکن اگه بگه مشکلی نداره دیگه چه فرقی داره ؟بعصی از زنا هم تخمدان ندارن همین دو روز پیش دکتر بودم یکی اومده بود ۲۰ سالش بود گفت یه ساله ازدواج کردم دکتر گفت تو تخمدان نداری و رحمت خیلی کوچیکه بچه دار نمیشی باید ای یو اف کنی فرستادش مرکز ناباروی برای ای یو اف

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
نه اینکه کلا بچه دارنشه اما هورمون مردانه مرد بواسطه بیضه اس ،هومورن تسترون رابطه جنسی ضعیف ،وسردمزا ...

یعنی این قدر بده. 

برو دکتر متخصص و در مورد بچه دار شدن یا تشدن و رابطه جنسی سوال بکن اگه بگه مشکلی نداره دیگه چه فرقی ...

من اصلا جدی نگرفته بودمش. 

فقط با دکتر و چکاپ چک کن اون یدونه باروریش اوکیه یانه اگه اوکی بود اهمیت نده

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

عزیزم اگر بیضه چپ باشه ک بچه دار نمیشه اگر راست باشه فک کنم زیاد مهم نباشه

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

پیج ی جراح کودک رو ذرم 

همین اتفاق برای یکی از مراجعینش پیش اومد 

نمیدونم دقیق پیچ خوردگی یا فتق که درمان نکردن خانواده دکتر محبور شد بیضه رو برداره بچه کمتر از یکساله بود

مثل خانومی که ی تخمدان داره باردار میشه اینم همونه ول خب احتمال ناباروریشون از ادمهای عادی بیشتره دیگه طبیعتا

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن