2777
2789
عنوان

سلام لطفا میاین کیا همه جوره قید مادر شوهر زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 33 پست
اره یکسال و نیم عروسشم اندازه ده سال عذاب کشیدم

نمیدونم بعضی ها هدفشون از عروس آوردن چیه

دختر مردم با هزار تا آرزو میره خونه ی شوهر اونوقت اونا اینجوری رفتار میکنن

مادرشوهر من خودش جون بوده خانواده ی شوهرش خیلی اذیتش کردن به خاطر همین هیچ وقت با من کاری نداره

البته گاهی دلخوری هایی پیش آمده که خداروشکر حل و فصل شده

😐شوهرت هیچی نمیگه تو عقد چرا قهر کردی!!اصلا درست نبوده

حسودن عزیزمن فکر کن من تازه عروس لباس برا عید خریدم بپوشم فضولی میکنه میگه بالباس تو خونه ایی بیا خونه دایی شوهرم یعنی منم پوشیدم لجش در اومد شوهرم برام طلا میخره یک ماه جواب تلفن شوهرم نمیده قهر میکنه شوهرم از دلم در میاره میگه نکن پرو میشه منم قیدش زدم قبلش یه دعوای بدی کردم و قیدش زدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم بعضی ها هدفشون از عروس آوردن چیهدختر مردم با هزار تا آرزو میره خونه ی شوهر اونوقت اونا اینجو ...

حسودن عزیزمن فکر کن من تازه عروس لباس برا عید خریدم بپوشم فضولی میکنه میگه بالباس تو خونه ایی بیا خونه دایی شوهرم یعنی منم پوشیدم لجش در اومد شوهرم برام طلا میخره یک ماه جواب تلفن شوهرم نمیده قهر میکنه شوهرم از دلم در میاره میگه نکن پرو میشه منم قیدش زدم قبلش یه دعوای بدی کردم و قیدش زدم 

حسودن عزیزمن فکر کن من تازه عروس لباس برا عید خریدم بپوشم فضولی میکنه میگه بالباس تو خونه ایی بیا خو ...

هعی مادرشوهرا همینن حسود ...فحش بوم راحت شم پسر چرا خدا بهشون داده با همجنسشون نمیسازن اصلا

هعی مادرشوهرا همینن حسود ...فحش بوم راحت شم پسر چرا خدا بهشون داده با همجنسشون نمیسازن اصلا

همین میگم همش میخوان عقده هاشون خالی کنن 

منم قید خدشو دخترش زدم باهمدیگه میشن بر علیه من برن گمشن

میخواد لجت بندازه زود بچه بیاری اینکارو اصلا نکن بچه نیار نزار به هدفش برسه

تازه توعقدم دنبال این بود من زود زن بشم  من میدونم تو نقشه هست من زن بشم بار دار بشم عروسی برام نگیرن منم نه تاحالا خودم نگه داشتم